zato sto je kod nas to pravi denso a ostali su samo slovo na ambalazi. iz tog razloga i ja guram denso na unazad tri auta.
Kako da upalim auto, ako mi crkne pumpa za benzin?
Collapse
X
-
Sad pa samo Denso je original i valja....Jel to aksiom ili se dokazuje necim ta tvrdnja?
Comment
-
-
Originally posted by Hermes View PostSad pa samo Denso je original i valja....Jel to aksiom ili se dokazuje necim ta tvrdnja?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
-
godišnje prodam i ugradim preko 1000 svećica X sve ove godine koliko radim = povratna informacija(moja ili mojih kolega) iz prakse za kojom proizvođači a i korisnici plaču, sve ostalo su laboratorijska ispitivanja i marketing a u nekim slučajevima i aksiom
Comment
-
-
Misljenje servisera uvazavam bas zbog velikog uzorka. Misljenje nekog ko sustinski razume materiju takodje.
Price tipa `na tri auta sam probao nesto,pa sam milijardu posto siguran da je A bolje od B`su smesne. Da je forum na tehnickom nivou na kom je bio pre 7-8 godina, zverko ne bi stigao da napise tri vezana posta.
A verovatno cu probati Denso svecice pri sledecoj promeni, na osnovu iskustva speedplusa. Mada generalno ne verujem da cu osetiti promenu, jer servise radim na vreme, pa do sada nisam nikad video da motor bolje ili mirnije radi posle servisa. Mada, moguce da nisam superhipervrloveoma senzitivan vozac, poput vecine ljudi koji surfuju internetom.
Comment
-
-
Originally posted by Hermes View PostA verovatno cu probati Denso svecice pri sledecoj promeni, na osnovu iskustva speedplusa. Mada generalno ne verujem da cu osetiti promenu.
Inače kad su ispravne i jedne i druge,razlike nema,bar ono što sam ja upoređivao mereći VN, osciloskopom.
Comment
-
Comment