Adapter(i) kod nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drBouz
    CBC Član
    • 08.09.2007
    • 35
    • Novi Beograd

Adapter(i) kod nas

Pozdrav drugari.

Situacija je sledeca: odo ja sledeche nedelje na jedan djir po jevropi beloj. Otprilike nameravam da skoknem gore do severnog mora u belgiji. (bio prosle godine). ono sto sam primetio je da u belgiji otprilike svaka pumpa ima tng, medjutim ni na jednoj na kojoj sam ja zastao nisu imali adaptere za nas sistem. kod nemaca uglavnom su sve imale pistolj kao kod nas, a jedan omv koji mi je bio blizu pit-stopa u germaniji (sipao par x) - ona teta mi je iz odma dala koferche puno adaptera i rekla evo lepotane, sipaj, pa vrati.
    E sad, mene zanima da li ima neka varijanta da to nabavim ovde u srbiji, konkretno Novi Sad, ili bg, poshto sam neshto stacioniran u poslednje vreme u n.s. -jer cu po belgiji tu i tamo da se vozikam. Mislim, nije to sad bas toliko strasna razlika, ali ono - nisam neka stipsa, ali nisam ni rasipnik
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Adapter(i) kod nas

Stotinu je bolesti jedan je doktor?

cimaj Doru on zna gde ima u NS...

a u BG moras da dodjes sa ladnim pivom da ti kazem
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• drBouz
      CBC Član
      • 08.09.2007
      • 35
      • Novi Beograd

fala
      jbg sad tek vidim, bio sam ubedjen da sam upalio ono da me emajlishe kad neko odgovori . odo' ja dakle hrabro sutra , sretan mi put

Comment

• drBouz
        CBC Član
        • 08.09.2007
        • 35
        • Novi Beograd

update: evo me u germaniji. porucio preko e-bay-a. na jednoj pumpi (na koju me gps odveo) nije pistolj ko kod nas nego onaj ko u belgiji - ali imali su buljuk onih adaptera. inache ovo sa e-bay che da stigne za dva-tri dana, 10 evricha koshta. (dakle ako imate paypall, ima na ebay, cisto ako se zadesite u jevropi beloj, i ukaze se potreba za tim adapterom).

Comment

Working...
        X