Imam OPEL KADETT E 2.0 GSI 8ventila , u auto je ugradjen plin , radio ga je neko iz Gradačca ali je potvrda o atestu pod imenom firme "MONACO" iz Bijeljine , prvi put kad sam pogledao ispod haube stekao sam utisak da je plin ugradjivao neko ko veze nema sa ugradnjom plina na INJECTION motor , naime mozda ja gresim ali nigde ispod haube nema LAMBDA CONTROL ECU za plin niti EMULATOR DIZNI , u kabini se nalazi(o) prekidac LOVATO 198-DI i jedan posebno ugradjeni prekidac koji ISKLJUCUJE PUMPU ZA BENZIN u rezervoaru (cist idiotizam po meni ) , e sad ono sto sam napisao da mozda gresim se odnosilo na to da je ECU spakovan u samom prekidacu za plin.
Isparivac je : LOVATO RID GPL RGE090
Boca je cilindricna : LIFAM LM-315
Prekidac je : LOVATO DI 198
Emulator dizni : NEMA GA ILI SAM JA CORAV !!!
Lambda Control ECU : NEMA GA ILI SAM JA CORAV !!!
Moje konacna pitanja glase :
Koju sve funkciju vrsi prekidac LOVATO DI 198 ?
Da li moze da se zameni nekim drugim KOMPATIBILNIM i koji je kompatibilan ?
Cena kompatibilnog EMULATORA DIZNI,bez ugradnje ?
Cena kompatibilnog LAMBDA CONTROL ECU-a , bez ugradnje ?
Znaci treba mi nesto sto mogu sam ugraditi i sto je unapred podeseno za neki normalan rad , sad sam malo udaljen od Dore ili IvanaT , a ostalima ovde u Bosni NIKAKO NEVERUJEM , dobro poucen prethodnom ugradnjom TNG u BMW 730i kod IvanaT veoma sam upucen kako to treba da izgleda i da funkcionise
Isparivac je : LOVATO RID GPL RGE090
Boca je cilindricna : LIFAM LM-315
Prekidac je : LOVATO DI 198
Emulator dizni : NEMA GA ILI SAM JA CORAV !!!
Lambda Control ECU : NEMA GA ILI SAM JA CORAV !!!
Moje konacna pitanja glase :
Koju sve funkciju vrsi prekidac LOVATO DI 198 ?
Da li moze da se zameni nekim drugim KOMPATIBILNIM i koji je kompatibilan ?
Cena kompatibilnog EMULATORA DIZNI,bez ugradnje ?
Cena kompatibilnog LAMBDA CONTROL ECU-a , bez ugradnje ?
Znaci treba mi nesto sto mogu sam ugraditi i sto je unapred podeseno za neki normalan rad , sad sam malo udaljen od Dore ili IvanaT , a ostalima ovde u Bosni NIKAKO NEVERUJEM , dobro poucen prethodnom ugradnjom TNG u BMW 730i kod IvanaT veoma sam upucen kako to treba da izgleda i da funkcionise

Comment