Plin/TNG - prepunjen i sad ne radi...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petargolubovic
    CBC Početnik
    • 22.10.2011
    • 9
    • Beograd

Odg: Plin/TNG - prepunjen i sad ne radi...

Dijagnoza na mestu, posto sam ovo probao bez mnogo uspeha - oba ventila otvore kad se zagreje, cuje se 'cak', al' kad prebaci na gas bar jedan od njih zatvori; znaci nije nista zaglavilo nego sistem odluci da prekine dovod. Praznjenje dovodne cevi 7-8 puta nije pomoglo.

Osim ako neko nema neku genijalnu ideju ili mu prividjenje objasni sta ovo moze da bude, ostaje posao za majstora - ja sam hteo da ne zovem elektricara za pregorelu sijalicu, izgleda da nije samo sijalica u pitanju.

Apropo institicija - no comment, nisam ih nikad bio ljubitelj, sve mi to dodju tekovine bivse nam ideologije, a znamo kako je ona prosla.
    Ko voli svoj zanat svaka mu cast, cenim i postujem, na individualnom, ne-institucionalizovanom nivou.

Javicu sta je bilo u kvaru kad bude sredjeno, da sledeci u toj situaciji moze da se lakse snadje, tome forumi (treba da) sluze.

Pozdrav,
    Petar

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ne shvataš radnju pojente, ne biraš ti mene da ti ugradim gas nego ja biram tebe da ti ne ugradim gas. Tekovine revolucije na ovom forumu mi dozvoljavaju male izlete a usput sam ti dao dosta korisnih saveta, od tebe sam čuo kakv sam nikakav, ne treba da me voliš ali ne treba ni da me seciraš ovde, to nije deo teme.
      Ja se nisma bavio tobom iz kog doba jure ili japija si došao, pričao sam o delu gde znaš ili ne znaš taj deo koji si pitao i da li je takvom kao ti (u tom smisli da nisi baš stručnjak) treba preporučiti da odvrće gas, pušta ga u atmoseferu i šta već ne na tom drtavom sistemu koji je prošao 4 rata i dve pobune.

Od prvog vagona je rečeno da se prikopča na komp , očita šta piše i postupi po naredjenju. Ako nećeš da majstor gleda u komp nepotrebno ili više od 5 minuta ti mu viri preko ramena i čim zastane rukom ili nešto okleva, klepneš ga pičilicom za muve...

Znaš onu reklamu od Grmeča, imamo malo para i moram pričati brzo jer imam samo 10 sekundi. Čovek je izbubao ceo asortiman i cene i adrese u 10 sekundi...
      Sad ako nemaš ništa pametno da dodaš nemoj.
      Napiši kasnije kako je i šta bilo jer to jeste pojenta foruma i to si jedino dobro rekao od svega.... Možda tebi nismo pomogli ali će možda nekad nekom koristiti.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• simbol
        CBC Član
        • 08.09.2010
        • 93
        • Skopje - Republika Makedonija

Napiši kasnije kako je i šta bilo jer to jeste pojenta foruma i to si jedino dobro rekao od svega.... Možda tebi nismo pomogli ali će možda nekad nekom koristiti.[/QUOTE]

U pravo e Dora resi go problemot i pisi da znaeme za ponatamu ako na nekoj mu se sluci nesto slicno, pozdrav
        VECTRA B - POWER

Comment

• petargolubovic
          CBC Početnik
          • 22.10.2011
          • 9
          • Beograd

Koga od korisnika bude zanimalo, u pitanju je Map senzor, nije ocitavao pritisak pa je sistem smatrao da nema gasa. Deo je AEB025, malo komplikovan za naci, al' je vec na putu iz Engleske.

Over and (gladly) out.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Re: Plin/TNG - prepunjen i sad ne radi...

lock. pokretac teme zna zasto.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Samo zarad naravoučenija, odgovor pod 3.b

Map senzor ne mora da je crkao, dovoljno je nekad skinuti crevo pa se "izduva" a inače mogu da crknu normalno...
              Vrlo j skup i teško se nalazi kod Bugara na bubnju ili najlonu za 15 evra ali pošto si ga naručio i otišao (gadli) ovo neće da ti znači

Najlepše obožavam ovakve koji dodju ovde kao u onom vicu o crnogorcu i ginekologu, a nije mi ništa samo vidju ga što je lijep...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X