Naime, kad radi duvanje u kabini nista ali posto me zeza malo ventilator posto ponekad se ukljuci a ponekad ni nakon 3 vrtenja tamo-vamo nece se ukljuci pocinje da mi se zamagljuje soferka ali samo ispred vozaca a nakon duzeg vremena ponekad hoce i malo para da krene..Ovo se desava samo na plinu, jel to neko crevo u pitanju ili je hladnjak..?ja nesto razmisljam da je u pitanju samo neko crevo ili neki spoj negde al aj reko da se posavetujem sa vama..Pretpostavljam da moram da skidam tablu ako je crevo u pitanju..?
Magli stakla i malo pusta paru..
Collapse
X
-
Odg: Magli stakla i malo pusta paru..
Pocepan ti je radijator za grejanje kabine, to se desava i na plinu i na benzinu jer je pocepan i na benzinu samo sto treba da vozis na benzin da bi otkrio tu neverovatnu cinjenicu. Zameni radijator i plin ce se popraviti sam od sebe.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
-
-
Odg: Magli stakla i malo pusta paru..
Nisi bas mnogo nahebo, ako se potrudis da nadjes na NET-u semu skidanja hladnjaka. Ja sam pronasao za moj stari BMW, i nije bilo skidanja table, vec je zamena radijatora bila, cak, vrlo jednostavna. Znam da nisu isti automobili, ali probaj. Poredjenja radi, na Renou 19 sam menjao radijator ceo dan, a na BMW-u e12, posao je bio gotov za nekoliko sat, bez skidanja table, pod haubom se otkace creva, unutra se skida tapacir ispod volana, kako bi se otkacile poluge, a radijator se vadi tako sto se skida ventilator grejanja i radijator ide napolje. Neverovatno jednostavno, ipak su Nemci...Nemci.
Long Live CBC!!!
Comment
-
Comment