Ne prima gas kad radi na benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ivan_M
    CBC Početnik
    • 27.09.2012
    • 6
    • Sabac

Ne prima gas kad radi na benzin

Pozdrav svima. Imam Audi 90 quattro iz 1987. god. sa 5-cyl motorom 1994ccm i ugradjenim TNG uredjajem. Nesto vise od mesec dana ga nisam uopste vozio na benzin, i sada imam problem. U radu na benzin na leru radi tako i tako (ne bas mirno kao na TNG, ali nije ni lose, na nesto nizem broju obrtaja nego na plin), ali pri dodavanju gasa auto se ugasi. Da li je neko imao iskustva sa slicnim problemom? Svaka pomoc je dobrodosla.
  • chaboo
    CBC Veteran
    • 17.06.2012
    • 195
    • Beograd V.Mostanica
    • citroen C5 hdi

Da li ima K-glavu?Ako ima nista ne cackaj oko nje jer samo mozes da pokvaris.Premeri pritisak pumpe (treba da bude 5-6 bara) zameni filter (skup je ispod 1500 nije) i proveri sva creva od K-glave do u**** (posebno lepo pregledaj crevo od iberlaufa jar zna da se "sprci" pa iako izgleda da nije busno ono jeste).Da jos pogledaj onaj metalni tanjircic na samoj K-glavi da li klip ide lako kada ga gurnes rukom jer od detonacija hoce da se iskrivi.
    Last edited by chaboo; 04.10.2012, 21:02.

Comment

• Ivan_M
      CBC Početnik
      • 27.09.2012
      • 6
      • Sabac

Ima K-glavu. Pumpa je proverena i u redu je, filter ko zna od kad nije menjan, pa cu to da odradim u narednih par dana. Sto se tice cene filtera, nasao sam u jednoj radnji za 800, a u drugoj za 1200, pa me malo zbunjuje ova cena koju si naveo. Ostale provere ostaju za vikend da se odrade.

Comment

• chaboo
        CBC Veteran
        • 17.06.2012
        • 195
        • Beograd V.Mostanica
        • citroen C5 hdi

Ma dobro bolje da ti kazem da je skuplji pa da se obradujes kad cujes da nije,a kad zamenis filter skini i ulazni holender na K-glavi poneki imaju u sebi sito koje zna da se zapusi.
        P.S. Kada sam kupovao za mene filter stvarno nisam mogao da nadjem ispod 1500 mada su bile samo "jace"marke a nisam se ni trudio nesto
        Last edited by chaboo; 04.10.2012, 23:19.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

isti takav ide i za forda samo na kraju oznake ima F (MAN) a cena 3x manja nego za audi.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
          X