moze preporuka gde da busim karb? samo NS. hvala!
busenje dvogrlog 32dmtr32
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prvo. sta tije to 32 dmgrljb 23
Drugo. sta podrazumevas pod gde da busim?
Trece. ako imas nesto da busis a ima veze sa autogasom obrati se Dori on je u NS.
P.S. zaboravio si da napises STOP GAY i STOP CIMANJE.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
-
-
Originally posted by Plinadzija View PostPrvo. sta tije to 32 dmgrljb 23
Drugo. sta podrazumevas pod gde da busim?
Trece. ako imas nesto da busis a ima veze sa autogasom obrati se Dori on je u NS.
P.S. zaboravio si da napises STOP GAY i STOP CIMANJE.
drugo. dao si odgovor na trece!
ako ne znas sta znaci ono sto sam napisao, nisi ni trebao da se javljas.
ne trebaju mi misljenja totalno nestrucnih osoba. mnogo si mi "pomogao".
P.S. stop pederima, stop tebi! ispravio sam!
Comment
-
-
Mislim da ti se smesi ban... Ako si hteo pomoc u vezi autogas sistema trebalo je prvo da procitas pravila foruma pa da se predstavis u smislu automobila, sistema i problema.
Ja ovako nestrucan ne znam koji je to karburator da bi ti rekao da se ne moze busiti. Ovako ja vise necu nista da pisem, mozda ima neko drugi ko tebi moze da pomogne.Last edited by Plinadzija; 20.10.2012, 18:01.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
za sad lock. Sumar nek vidi za ostalo.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Rizikujem da izgubim posao ali moram banovati nekog ko bi da se bije u drugoj poruci...
Pretpostavljam da i drug Plinadžija zna šta je to drmtrpx32 ali mnogi ne znaju pa im je lepo kad saznaju. Ovako su saznali da si nadrndani XXX iz NS-a sa nekim drtamrta karburatorom.
Comment
-
Comment