Pravila ugradnje plinskog uredjaja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djob
    CBC Član
    • 19.10.2011
    • 16
    • Beograd

Pravila ugradnje plinskog uredjaja

nisam vise od 20ak minuta kopao po forumu na ovu temu, i za to vreme ne nadjoh nigde neki dokument u kom pise kako treba da se ugradi plinski uredjaj u avto. ako neko ima ili zna gde ima, neka kaze i nama za neki dokument gde pise kako sta treba da se montira po propisu da bi zadovoljio uslove bezbednosti. kakvi srafovi moraju da drze bocu, koliko sta mora da bude udaljeno od auspuha, rezervoara, cevi, gde se motaju, kako, koliko, na kom rastojanju, kako mora da stoji rasplinjac, koliko udaljen od ovoga onoga, gde sme da bude postavljen a gde ne sme i tako to. ovo je cist pokusaj kradje zanata, ali mozda vlasnici i budu darezljivi pa pomognu.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Gore u pretrazi napišeš "pantah" bez navodnika, dobiješ jednu stranu sa temama od koji se jedna zove ATEST i ima spajalicu desno od naslova. Klikneš na spajalicu, skineš PDF i pročitaš....
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ima neka dva .pdf ovde : http://www.cmv.rs/atestitng.html

Sve informacije vezane za izdavanje registracionih nalepnica za trotinete možete pronaći na sledećem linku. Obavezno je zakazivanje termina pre dolaska na izabranu lokaciju.

Sve informacije vezane za izdavanje registracionih nalepnica za trotinete možete pronaći na sledećem linku. Obavezno je zakazivanje termina pre dolaska na izabranu lokaciju.

?
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

Hahah, kradja zanata, zar ti mislis da ljudi koji ugradjuju gas u automobile imaju neki zanat?
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• djob
          CBC Član
          • 19.10.2011
          • 16
          • Beograd

Originally posted by Plinadzija View Post
          Hahah, kradja zanata, zar ti mislis da ljudi koji ugradjuju gas u automobile imaju neki zanat?

paaa, mislio sam hvala ljudi! pravi ste! sad imam shtivo da bistrim, za pocetak...

Comment

• djob
            CBC Član
            • 19.10.2011
            • 16
            • Beograd

dosadi nikad kraja
            dva brzinska odgovora potrebna,
            1. da li je potrebna dilataciona zavojnica kod MV ako za nju postoji mogucnost?
            2.kako se okrece adaptaciona ploca? konusni je otvor, suzenje na dole ili suzenje na gore?
            pozdrav

Comment

• slavko_bgd
              CBC Senator XXL
              • 24.03.2009
              • 771
              • Batajnica
              • Stilo 1.6 16V MW

1. Ne
              2. Uži deo suprotno od motora
              Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• djob
                CBC Član
                • 19.10.2011
                • 16
                • Beograd

@slavko, Hvala

sad imam nova pitanja, mada sam nasao tu temu i sad skoro ne smem ni da pitam nista o tome, kako se steluje isparicac, tj u toj bas temi pise kako se to radi i to bas za BRC, ali koliko mi se cini ovde na ovom ima vise srafova za stelovanje nego koliko se pominje u temi stelovanje BRC iparivaca.
                tamo se spominje samo sraf za ler a na koji se misli, ni to ne znam.

nesto ovako slicno izgleda (link dole), marke je BRC, tip at90 ako nisam nesto pomesao.
                pitanje je kako se steluje taj isparivac, a srafovi koji postoje su ovi sa slike + onaj jedan na crevu od isparivaca do adaptacione ploce

unapred hvala svim ljudima dobre volje, skoro svim

Last edited by djob; 19.11.2012, 01:12.

Comment

Working...
                X