E ako si mu reko. A sta fali na tomasetto, njih bar ima na milione...
problem mercedes Ml 350 sekvent
Collapse
X
-
davno sam probao,Artic,i radio je, na Alfi 166 3.0 220cv.U medjuvremenu je,koliko sam cuo,izasao i jaci model,ali nisam probao,pa nesmem da garantujem.Mada kod Tomasetto-a uvek imam uvek strah od propustanja gasa preko sigurnosnog ventila u vakumsko crevo, u otpustanju papucice gasa,posle zverskog ubrzanja.Mada kazu da su to ispraviliu,ali opet kazem,nisam probao.
Inace moja preporuka je IG1(Landi Renzo),koji je po meni najstabilni reduktor.
Comment
-
-
odlican reduktor,ali,racunaj na to da ce za 50.000km,zapusiti kanale,pa ces morati da ga remontujes,a ako remont ne urodi plodom,onda opet zamena,za novi.Najcesce,posle remonta, zna da prespoji komoru rashladnog sredstva(voda) i gasne kanale i onda imas hladjenje motora "na GAS"
Comment
-
-
Originally posted by speedplus View Postodlican reduktor,ali,racunaj na to da ce za 50.000km,zapusiti kanale,pa ces morati da ga remontujes,a ako remont ne urodi plodom,onda opet zamena,za novi.Najcesce,posle remonta, zna da prespoji komoru rashladnog sredstva(voda) i gasne kanale i onda imas hladjenje motora "na GAS"
Comment
-
-
Originally posted by speedplus View Post,a ako remont ne urodi plodom,onda opet zamena
koje se lako vade i lako čiste, ako se posle čišćenja vrate samo 4 spirale a ne svih 6
neće se više nikada zapušiti.
činjenica je da ima boljih isparivača od zavolija, ali za ovaj problem nikada nisam čuonemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Originally posted by bmiillan View Postne zapuši kanale nego bakerne spirale u isparivaču,
Originally posted by bmiillan View Postako se posle čišćenja vrate samo 4 spirale a ne svih 6
neće se više nikada zapušiti.
Originally posted by bmiillan View Postčinjenica je da ima boljih isparivača od zavolija, ali za ovaj problem nikada nisam čuoLast edited by speedplus; 02.02.2013, 17:41.
Comment
-
-
Namontirano
Kupio sam zavoli zeta s i namontirano,imam 1000 km ...predjenih moji utisci zadovoljava, nista bolje od predhodnog u radu lepo vuce lepo radi s tim moze da se kaze nov ali kolko ce da traje videcemo ako neko hoce nesto da pita tusam...
pz.
Comment
-
-
Vec problem
tri dana voznje a vec problem,naime na benzin radi super pricam za plin sta se desava na ler gasu ali ne uvek izbaci treci klip neradi ugasim pa ponovo onda radi ali kad ga varkam na ler ( dajem gas po malo ) nece uvek ali neki put hoce da izbaci uvek treci a u voznji nema problema samo na leru....
1. danas je odradjeno,ulosci dizne menjana mesta...isto....
2. od trece bobine bila vezana ona zica od konpjutera prebacena na 4 klip....isto...
svaki savet dobrodosao...pzz.
Comment
-
-
Probaj da zameniš mesta svećicama i bobini.
Comment
-
Comment