Atest

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • burca
    CBC Član
    • 22.12.2005
    • 90
    • Beograd

Atest

Trebalo bi uskoro da pazarim polovnjak,pa bi hteo da ugradim plin.Sa prodavcem sam se dogovorio da se auto vodi na njega neko vreme,da bih ga malo sredio itd..
    Imam par nedoumica oko ugradnje tj atesta
    -Jel moze da se odradi atest na staru registraciju (prethodni vlasnik ne NS a ja BG) i da li to uopste pise negde (na mom starom autu pise regbr vozila)
    Posle tog atesta bi redovno isao na odjavu vozila,tehnicki pregled,konstatacija ugradnje autogasa,nove tablice i dalje sve po redu...
    Ono sto mene zanima,da li postoji mogucnost na ne placam 2-put saobracajnu i 2-put tehnicki pregled?
  • Sasasta
    CBC Član
    • 26.11.2012
    • 47
    • smederevska palanka

mislim da mora dva puta da se plati saobracajna ja bih vozio na benzin do isteka registracije onda preveo registrovao pa onda radio plin i atest.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Onda će opet raditi dva puta ako radi atest psole registracije.

Uglavnom, atest ide na ime onog koji je u saobraćajnoj i samo on može da ga traži. Sad da l ipali punomoć i ostalo en znam, javiće se neki atestirac kad pročita.

Jedini način da sve radiš jednom je da pre prevoda ugradiš gas i pokreneš proceduru prenosa vlasništva. Sa ugovorom o kupoprodaju to ej tvoj auto pa atest ide an tvoje ime, saobraćajnu svakako moraš menjati zbog vlasništva a u tom postupku će dodati i ono na LPG pa nećeš vaditi dva puta saobtraćajnu.
      Interno sam čuo da ne menjaju više saobraćajnu zbog oni svih silnih 40 kila viška tak oda ne bi trebalo ni na vanredni tehnički da se ide prilikom atesta.

Sve to uzeti sa rezervom jer se situacija menaj iz sata i sat, kao sa onim filmovima o tornadu, sad ide na kuću 22 ali promenio je pravac ne zna se kad će stići do nas
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• burca
        CBC Član
        • 22.12.2005
        • 90
        • Beograd

ok,koliko vidim najbolje da odem kod ovih sto atestraju da se raspitam....
        pitanjce,kolko je finansijski i poenski po dozvolu opasno da se vozi neatestiran plin?

Comment

Working...
        X