Ugradjen uredjaj, nije bas sve sjajno. Sta dalje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Ugradjen uredjaj, nije bas sve sjajno. Sta dalje?

Ugradio sam treci uredjaj kod istog majstora, sa prethodna dva sam bio vrlo zadovoljan, ali sada nisam bas odusevljen.
    Auto je 1.8 20v turbo 180 ks,AUQ oznaka motora. Majstor je rekao da mora veci isparivac i nista vise. Stavljen je stag 200 i neki zavoli isparivac. placeno 570 evropskih. auto ide dosta slabije nego na benzin, trza, i ima neku knedlu ispod 2000 obrtaja. majstor kaze da je to do turbine dok ne uhvati zalet. ali to se na benzin ne desava. takodje je sijala check engine sijalica, zamenjena neispravna sonda, i to je radilo tako par dana , medjutim opet se veceras upalila.
    Pitao sam ovde na forumu koji uredjaj da ugradim, neko rece biraj majstora a ne uredjaj. Treba birati majstora, ali i pitati ovde iskusne koji bi uredjaj bio najbolji za moj auto da bi sve funkcionisalo kako treba.
    Jedan kolega sa ovog foruma mi je rekao da sam za taj novac mogao dobiti daleko bolji uredjaj. E sad, sta raditi, malo me nervira sve ovo i mislim da nece na dobro izaci, jer pare ne berem na grani, a sad da jurim po Beogradu nekog majstora i nemam bas previse vremena. Ako ima neko nesto pametno neka napise.

Pozz
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Trebao si odmah da juris majstora po Bg ili NS, posto ti juranjava sada ne gine. Da je ovaj tvoj znao da namesti, namestio bi.

Inace na osnovu iznetih podataka, bez slika instalacije i screenshotova podesavanja niko ti nista pametno nece reci.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

I dalje stoji da se bira majstor ali ovaj to nije dobro napravio.
      Najčešća primedba je ugradio mi je u dva auta a oba su venturi i konja manje zajedno od tog što sad imaš. Nije za tebe ali je stvarno čest primer pa se ljudi povedu za tim ali nije isto da ako si bio zadovoljan stojadinom da ćeš biti zadovoljan i sa turbo motorom od 150+ konja.
      Bez slika i mape ništa...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Slikacu sve danas.

Comment

• WEST 014
          CBC Senator XXL
          • 17.08.2010
          • 862
          • Valjevo
          • Audi A4

A za ovu mapu to cu morati kod njega da odem. Mada me on tamo odmah ubedjuje da sam ja paranoik, i da tako mora.. :-)

Comment

• slobodank
            Moderator
            • 26.11.2007
            • 1338
            • Stara Pazova
            • Fiat Idea 14.16v lpg

Nisi paranoik ne mora tako.

Mali off. Jedan moj drug pre koji dan ugradi u Čačku u fabiu 1.4 AC od tada svetli lampica, majstor mu kaže mora tako, čim je auto stariji od 5 godina uvek ima problema i moraš svaka dva meseca na štelovanje.

Comment

• WEST 014
              CBC Senator XXL
              • 17.08.2010
              • 862
              • Valjevo
              • Audi A4

ja sam pre 5-6 godina u Octaviu 1.8 20v 125 ks, znaci isti motor samo ne turbo, ugradio sekvent plin kod istog majstora, uredjaj je bio bardolini koliko se secam. auto je isao bez problema, i nikad nije sijala lampica. sad me sve ovo nervira, dodje mi da pocupam ove jade i da teram na benzin...

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Sto ne dodje do BG da tamo ugradis. Ipak vozis auto od 180ks, nije to za zezanje. Inace kad ce predstavljanje, kako se ponasa auto ovako. Jesi zadovoljan. Bila je jedna na oglasima skoro, nije ni imala neku veliku pocetnu cenu, a delovala je pristojno.
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

ko je bio,dotični majstor???

Comment

• WEST 014
                    CBC Senator XXL
                    • 17.08.2010
                    • 862
                    • Valjevo
                    • Audi A4

Problem je na srecu resen. Majstor se poneo vise nego korektno. Pitao me da li hocu da mi vrati novac i skine uredjaj, ili da pokusa da ga usteluje. Rekao sam mu da pokusa da sredi stvar. Razbusene dizne, nesto na isparivacu cackano, i napravljena nova mapa. Auto kida, nema knedlu, ne trza. Ja zadovoljan. Mislim da je to to.

Hvala svima.

ps. bice predstavljanje, nemam vremena da slikam, na autu ima da se odradi par stvari, ali sve u svemu zadovoljan sam. najbitnije da auto nije bio lupan, ostalo se sve da doterati. Srdjane ako mislis na srebrnu u paracinu, to je moj auto.
                    Last edited by WEST 014; 16.07.2013, 19:32.

Comment

Working...
                    X