Vrlo verovatno!
Možda ima još nečega (ovo je baš nisko ako je samo do toga).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Ma čovek je izlupotina... Od znanja oko automobila ima 5 minuta stajanja pored nekog auta. Sasvim sigurno, višestruko i neopozivo zna o modelim više od mene u znatnim količinama jer me to totalno en zanima ali o tome kako radi auto nema tri čuke. O toem kako radi gas, nema te jedinice da okarakteriše neznanje tako da ostaje neocenjen.Dublja analiza teksta bi zahtevala znatno više pisanja a to me iskreno sve više mrzi obzirom da je ovde sve odavno objašnjeno ali trio Lakampanela zna bolje a naročito zna da u članku o gasu objasni kako je bolja original dijagnostika za Krajslera od kineske što baš nema veze sa preporukom o štetnosti gasa.Neko ko lambda sonde zove gornja i donja i nema elemetarnog pojma šta čini gornja a šta donja kao i bilo koja (to ne važi za bokser mtore, oni nemaju gornju i donju ali rade?? nema šanse da mu pomogne ni Teslina dijagnostika.... a ne Krajslerova...P.S Boxeri imaju prednju i zadnju sondu pošto je izduv horizontalno.... Sad koji je prednja a koja zadnja zavisi da li si ispred ili iza auta... Ako si u auto rekao bih da onda ima dve sonde ispod...
Ljudi.....umro sam od smeha...i na dotični text, a Dorini komentari su pravi biser još kad je kurare spomenuo plakao sam ko malo dete ali od smeha. Gleda me familija....misle ovaj odlepio....bio sam 32 h na poslu. Ljudi se kunu u gas, drzava nas posteno pljacka, a ovaj nam soli pamet, ovde i je neko zdravo bolestan al uglavu. Ja samo znam da otkad sam promenio auto i sada vozim na bmb, nemogu nadavati za gorivo a više obilazim oko kola nego što sam u njima. Zato moja dva bivša auta koje je Dora pokvario sa tng gaze preko 2000 km mesečno. Što bi reko Paja Patak : Kakva skalamerija....pa još ni neradi.
sa 4 razlicita modela auta predjeneo je preko milion km bez problema zbog plina...
Ti si samo imao sreće. Eto, meni su govorili da je sex opasan a ja nisam hteo da slušam i sad ko mi je kriv što me u ovim godinama bole laktovi i kolena ... i još neki zglobovi. Ma, mora da je to od seksa.
Malo bar neki tekst oko sastavnih delova motora da se pročita, to o čemu Vi poštovani pišete je dizel, i sloivima DIZEL. komorni prostor kod diesela se nalazi u klipu tacnije celu klipa a kod benzinca u glavi motora.
Ma ne vredi trošiti reči sem u cilju sprdnje... On je malo pobrkao FSI,GDI, i ostale slične motore sa normalnim benzincima koji većinom veze sa gasom nemaju iako postoji mogućnost za ugradnju gasa.
On je malo pobrkao FSI,GDI, i ostale slične motore sa normalnim benzincima .
Nemoj sad ti da preteruješ,čovek uopšte nije ništa pobrkao.Za njega je sve to isto on tu vidi samo razliku u boji auta i eventualno u aluminijumskim felnama
A ako budete nastavili da se sprdate sa njim,propisaće vam da,menjate ulje na svakih 500km,pa će posle da vam bude kriva moja baba
necemo vise reklamirati doticnog i njegova lupetanja.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment