Neka kampanja protiv plina u automobilima ili šta?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Vrlo verovatno!
    Možda ima još nečega (ovo je baš nisko ako je samo do toga).
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• drzarkod
      CBC Član
      • 26.10.2012
      • 48
      • Novi Sad
      • Opel Vectra C 1.8 16v lpg by Dora

Originally posted by Dora View Post
      Ma čovek je izlupotina... Od znanja oko automobila ima 5 minuta stajanja pored nekog auta. Sasvim sigurno, višestruko i neopozivo zna o modelim više od mene u znatnim količinama jer me to totalno en zanima ali o tome kako radi auto nema tri čuke. O toem kako radi gas, nema te jedinice da okarakteriše neznanje tako da ostaje neocenjen.Dublja analiza teksta bi zahtevala znatno više pisanja a to me iskreno sve više mrzi obzirom da je ovde sve odavno objašnjeno ali trio Lakampanela zna bolje a naročito zna da u članku o gasu objasni kako je bolja original dijagnostika za Krajslera od kineske što baš nema veze sa preporukom o štetnosti gasa.Neko ko lambda sonde zove gornja i donja i nema elemetarnog pojma šta čini gornja a šta donja kao i bilo koja (to ne važi za bokser mtore, oni nemaju gornju i donju ali rade?? nema šanse da mu pomogne ni Teslina dijagnostika.... a ne Krajslerova...P.S Boxeri imaju prednju i zadnju sondu pošto je izduv horizontalno.... Sad koji je prednja a koja zadnja zavisi da li si ispred ili iza auta... Ako si u auto rekao bih da onda ima dve sonde ispod...
      Ljudi.....umro sam od smeha...i na dotični text, a Dorini komentari su pravi biser još kad je kurare spomenuo plakao sam ko malo dete ali od smeha. Gleda me familija....misle ovaj odlepio....bio sam 32 h na poslu. Ljudi se kunu u gas, drzava nas posteno pljacka, a ovaj nam soli pamet, ovde i je neko zdravo bolestan al uglavu. Ja samo znam da otkad sam promenio auto i sada vozim na bmb, nemogu nadavati za gorivo a više obilazim oko kola nego što sam u njima. Zato moja dva bivša auta koje je Dora pokvario sa tng gaze preko 2000 km mesečno. Što bi reko Paja Patak : Kakva skalamerija....pa još ni neradi.

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by chobo13 View Post
        sa 4 razlicita modela auta predjeneo je preko milion km bez problema zbog plina...
        Ti si samo imao sreće. Eto, meni su govorili da je sex opasan a ja nisam hteo da slušam i sad ko mi je kriv što me u ovim godinama bole laktovi i kolena ... i još neki zglobovi. Ma, mora da je to od seksa.
        Last edited by stevak; 27.11.2013, 21:38.
        ex SAABotražitelj

Comment

• bmiillan
          CBC Senator XXL
          • 18.04.2005
          • 393
          • beograd
          • clk 200k

vidi stevo, probaj sledeće: lezi na leđa, pusti muziku i reci joj drži ritam, laktovi i kolena
          te sigurno neće boleti, za ostalo neznam
          nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• vladaomega
            CBC Senator XXL
            • 11.10.2010
            • 484
            • beograd

Malo bar neki tekst oko sastavnih delova motora da se pročita, to o čemu Vi poštovani pišete je dizel, i sloivima DIZEL. komorni prostor kod diesela se nalazi u klipu tacnije celu klipa a kod benzinca u glavi motora.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Ma ne vredi trošiti reči sem u cilju sprdnje... On je malo pobrkao FSI,GDI, i ostale slične motore sa normalnim benzincima koji većinom veze sa gasom nemaju iako postoji mogućnost za ugradnju gasa.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• speedplus
                RIP Bio nam je drug!
                • 15.01.2007
                • 2419
                • LAZAREVAC

Originally posted by Dora View Post
                On je malo pobrkao FSI,GDI, i ostale slične motore sa normalnim benzincima .
                Nemoj sad ti da preteruješ,čovek uopšte nije ništa pobrkao.Za njega je sve to isto on tu vidi samo razliku u boji auta i eventualno u aluminijumskim felnama
                A ako budete nastavili da se sprdate sa njim,propisaće vam da,menjate ulje na svakih 500km,pa će posle da vam bude kriva moja baba
                Last edited by speedplus; 29.11.2013, 10:50.

Comment

• Ji 4Tze
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2006
                  • 806
                  • bg
                  • Honda CR-V 4WD

Pa ja nisam ni čitao text, čim sam video ime i prezime odma sam znao da lupeta

Comment

• remark
                    CBC Član
                    • 05.06.2007
                    • 82
                    • Novi Sad

:-)

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Ovaj nije ni svestan da je za tih milion kilometara promenio 50 pumpi za benzin i četrdesetak kompleta dizni... jadan čovek...
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• remark
                        CBC Član
                        • 05.06.2007
                        • 82
                        • Novi Sad

Evo još malo:

Code:
                        [URL]http://www.ooyyo.rs/automobili/pitajte/pitanje-koje-to-nije-plin-je-ipak-isplativ[/URL]

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

necemo vise reklamirati doticnog i njegova lupetanja.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                          X