Pozdrav svima! Vozim Mazdu 323f (bj), 2001,ima ugradjen holandski plin "viale". Uvezena 2012,registrovan tada na Bg, a sada na Kg table, atest boce i uredjaja je istekao 1.10.2013. Atestiran u labaratoriji CIAH, masinski f.Bg. Zeleo bih produziti atest istog uredjaja. Googlao sam, ali konkretan odgovor nisam nigde nasao. Bio bih veoma zahvalan kada bi imao neko ko je to vec atestirao ili cuo, da mi kaze sta da radim,, gde da idem i koliko se to isplati? Hvala svima!
Atest-reatest holandskog plina!
Collapse
X
-
Neće proći atrest sa tom bocom, treba nova boca i odgovarajući MV i po novom da bude sve uradjeno i...
Uglavnom nema spasa na brzinu i za malo para.
Izgradnja košta od 110 do 130 evra a prepravka može ići do cene za novi uredjaj što je u suštini najpametnije ali nije ekonomski
-
-
oko 100 evra košta prvi atest sa novom saobraćajnom. Daje se na 5 godina pa opet na 5...
Comment
-
-
Cuo sam da se boca nosi na ispitivanje, da li na pomenutom fakultetu ili mogu i u Kg na masinskom? Konkretno, sta treba jos da uradim i koliko okvirno to kosta? I gde da proverim, da li vaze homologacioni brojevi mog uredjaja? Nadam se da ne smaram
Comment
-
-
zamenis rezervoar i multiventil u servisu koji ti da opis prepravke (110-130e otprilike) , sa tim papirima i tim starim uverenjem o atestu ides da odradis kontrolni pregled ( reatest ) koji kosta 6.000,00 , to je najjednostavnije resenje
Comment
-
-
Originally posted by DaliborKg View PostAko rezervoar i m.ventil za holandski, nisu preko 130e, onda je najbolje resenje da se to odradi? Neki kazu da je toro boca i preko 500e?stvarno se slabo razumem u ove nove zakone i cene...
Comment
-
Comment