E pa da i ja malo davim.....Danas sam prvi put poceo ozbiljno da razmisljam o svecicama koje imam na autu. Radi se o tome da imam ugradjen TNG vec 5 godina i nikada nisam imao problema sa njim. U zadnjih godinu dana ne koristim benzin, jer se pumpa za benzin prosto ``rascvetala`` ( nije ni cudo kad ima 30 god ). Do pre 6 meseci sam imao ugradjene DENSO svecice i sve je bilo ok, al kad su dotrajale, resih da ugradim ``nesto dobro `` i zamenih njih sa BOSCH-om. Elem, tu pocinje tragedija. Za tih 6 meseci, evo menjam drugu garnituru BOSCH-a. Rade otprilike oko mesec dana ok, a onda pocinje secanje i cimanje, nema one 'glatke' voznje. Sto se tice paljenja, tu nema problema, al voznja...hmmmm.....E sad, zanima me koja je fora sa BRISK-om? Evo danas sam se malo raspitivao po radnjama u Kragujevcu. U jednoj ih trenutno nema ( LR15YS - to su one SILVER za TNG ) i cena im je oko 180 RSD/kom, a u drugoj ih ima i cena je 475RSD/kom?!? Jel ono prvo opet neka turska kopija??? Treba li da ih , prilikom kupovine , protrljam prstom, da se naziv nebi obrisao kao kod BOSNE??? I da, negde sam procitao da mogu i BOSCH da potraju, ako se za TNG zazor sa fabrickih 0.8mm smanji na recimo 0.6mm? Koliko je to tacno? Eto, za moj SUZUKI prva ugradnja je bio NGK BPR6ES....Ako mozete da dojavite nesto, dojavite i hvala unapred !
Brisk svecice SILVER - TNG
Collapse
X
-
Originally posted by Sajonara99 View PostE pa da i ja malo davim.....Danas sam prvi put poceo ozbiljno da razmisljam o svecicama koje imam na autu. Radi se o tome da imam ugradjen TNG vec 5 godina i nikada nisam imao problema sa njim. U zadnjih godinu dana ne koristim benzin, jer se pumpa za benzin prosto ``rascvetala`` ( nije ni cudo kad ima 30 god ). Do pre 6 meseci sam imao ugradjene DENSO svecice i sve je bilo ok, al kad su dotrajale, resih da ugradim ``nesto dobro `` i zamenih njih sa BOSCH-om. Elem, tu pocinje tragedija. Za tih 6 meseci, evo menjam drugu garnituru BOSCH-a. Rade otprilike oko mesec dana ok, a onda pocinje secanje i cimanje, nema one 'glatke' voznje. Sto se tice paljenja, tu nema problema, al voznja...hmmmm.....E sad, zanima me koja je fora sa BRISK-om? Evo danas sam se malo raspitivao po radnjama u Kragujevcu. U jednoj ih trenutno nema ( LR15YS - to su one SILVER za TNG ) i cena im je oko 180 RSD/kom, a u drugoj ih ima i cena je 475RSD/kom?!? Jel ono prvo opet neka turska kopija??? Treba li da ih , prilikom kupovine , protrljam prstom, da se naziv nebi obrisao kao kod BOSNE??? I da, negde sam procitao da mogu i BOSCH da potraju, ako se za TNG zazor sa fabrickih 0.8mm smanji na recimo 0.6mm? Koliko je to tacno? Eto, za moj SUZUKI prva ugradnja je bio NGK BPR6ES....Ako mozete da dojavite nesto, dojavite i hvala unapred !
Ja ih evo vozim već 3 ili 4 garnituru i nemam nikada problema . Svećice menjam na oko 40-50.000 km. Uopšte ne gledam da li imaju zazor kako treba ili ne . Jednojtavno menjam .
Pre tega sam koristio NGK i isto sam bio prezadovoljan .
Inače da znaš svećica ako košta ispod 10€ komad nije originalblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by rajmax63 View PostTe Bosch što si kupio su falš iliti kopija.
Originally posted by rajmax63 View PostJa ih evo vozim već 3 ili 4 garnituru i nemam nikada problema .
Inače da znaš svećica ako košta ispod 10€ komad nije original
Comment
-
-
Pre dve godine sam ja našao u Delmax-u NGK Made in Japan za oko 240 dinara komad. Za mazdu sa 1,3i motorom i baš ta oznaka na svećicama ide i kod mene. Od zamene dosad prešao 25000+ i nisam ih još odvrtao ni da proverim zazor. Motor radi besprekorno.
Comment
-
-
E pa ljudi, sta da vam kazem....DO juce nisam ni gledao pakobanje BOSCH svecica koje imam trenutno, a kad juce - MADE IN CHINA !!! Dzaba Germany i bla bla....Elem, juce sam im smanjio zazor na oko 0.6mm ( mozda i malo manje, imam dosta stare ``spijune`` ). Secanja u voznji su se smanjila, ali nisu nestala...U svakom slucaju, kakva su vam iskustva sa ovim BRISK svecicama? jesu li preporuka ili da ganjam ipak NGK??Ako nece, uzmi veci cekic...
Comment
-
-
Ja imam lose iskustvo sa Brisk Silver na Toyoti. Negde izmedju 20 i 30K na LPG zveknula jedna bobina. Kupio Denso iridium (LPG) za 1700din po komadu i evo vozim ih i na drugom autu. Inace, deklarisane 100000km na LPG.
Mislim da je isti probelm imao jos neko u HR sa briskom na istom motoru 1.8VVTL-i.
Po meni, cena govori sve.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by zverko View PostJa imam lose iskustvo sa Brisk Silver na Toyoti. Negde izmedju 20 i 30K na LPG zveknula jedna bobina.
Comment
-
-
E pa lepo, ljudi, sad ste me ``upucali``... Da li se isplati da na auto od 30 godina stavljam svecice koje kostaju ko dve prednje gume?? Msm na NGk...BRISK mi je za sada nekako ( citaj = finansijski ) prihvatljivija varijanta, jer za sad auto ide funky.... Msm, uvek ima i za i protiv, pa kontam da taj BRISK i nije toliko los kao , recimo, ovaj kineski BOSCH npr....Uostalom, probacu, pa cemod a vidmo. Javim kad ugradim...
E da, i hval avam svima na trudu, zaista je ovo pravi sajt za nas - entuzijaste, jer je stvarno mnogo tesko naci nekoga ko se iole razume u mnoge stvari kojem meni trebaju. li to je tako,kad vozis auto koji bi negde preko odavno bio u kocki gvozdja...Ako nece, uzmi veci cekic...
Comment
-
-
Originally posted by Sajonara99 View PostEto, za moj SUZUKI prva ugradnja je bio NGK BPR6ES....Ako mozete da dojavite nesto, dojavite i hvala unapred !
Code:http://www.e-mass.rs/proizvod.php?idA=1881&LID=pnop1zcdssudtlr
Link je ka svecicama za tvoj auto po oznaci koju si napisao ali najbolje da ih pozoves i kazes koji auto vozis pa ti oni posalju odgovarajuce.
Comment
-
-
E pa ljudi, sad vec ludim....Danas sam kupio nove svecice..NGK BPR6ES, samo na njima ne pise da su japanske, nego made in FRANCE??? Jesam opet ubo neku kopiju? Cena je bila 300 RSD/kom... E sad e mora nastavlja, jer auto opet marsira...znaci nikakva promena!!! I dalje stuca, kao da se zagrcne kad treba da povuce...Da li treba da trazim nekog za auto-gas. mozda je taj filter otisao u .....??? Postavicu slike, pa ako neko zna, neka mi se javi, jer ovo vise nije zezanje....
Dodajem i slike isparivaca, ventila za TNG, bobine i razvodnika ( sa i bez kape ). Znaci, sve sam proverio sto sam mogao sam - kapa nije probila, kablovi su u redu, bobina radi, razvodna ruka je skoro nova...Ostaje jedino taj prokleti filter za TNG, ali kao sto se i vidi na slici, ako je filter u ventilu za TNG, onda ga mora zameniti servis, jer se ventil ne moze otvoriti bez skidanja cevi za gas, a to ja vec ne mogu sam da uradim ( ako se uopste i otvara, nekako mi ono kuciste deluje da je iz jednog dela ). Znaci, pomagajte !!! Ako je iko imao slicnop iskustvo, neka mi kaze sta da radim. Msm, ne gine mi servis TNG uredjaja, jer i tako treba da radim re-atest....Ali bar da znam sta je u pitanju, da ne menjam delove ko kreten, bez potrebe.
Inace zivim u malom mestu , 30tak km od Kragujevca, a majstora za TNG izuzetno malo, i to sto ima je vrlo ljubomorno i nece da popravlja tudji rad - kod mene je ugradjen LANDIRENCO...pre 5 godina i do pre mesec dana radilo sve ko novo...
Ako nece, uzmi veci cekic...
Comment
-
Comment