Istočna Srbija 73,40 (kao da su sindikat) ... MOL, Lukoil, NIS, OMV, Eko (doduše onaj (obično) jeftiniji u Zaječaru* je sad najskuplji sa 74,90).
(ovo u Nišu, Knjaževcu, Boru i Zaječaru*)
U Svrljigu (neka privatna pump(ic)a): 70,90 (sipao za "crvenu", nisam primetio neku posebnu razliku).
Iako nije bilo preko 30 cel. leti onaj Nis-ov butan (70%+ bar tako se čini) čak i nije tako loš što se rada motora tiče i potrošnje (cca. 7,2 lit. doduše uz malu prosečnu brzinu (od tek 65 km/h) na regionalnim putevima i cca. 20 km auto-puta (gde je bar 9 pri 115)).
Ovo ne znači da je baš i čist (i kvalitetan) NIS ali o tome ne mogu posebno ništa da kažem (ne sipam uvek na NIS-u, čak više na Lukoil-u ... ni taj nije mnogo bolji, iskreno ... ako je uopšte). Sve u svemu siguran sam da je kvalitet kod nas sigurno lošiji nego bilo gde u okruženju a o ceni ne vredi više ni pričati.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
juce dosao iz crne gore
plin 51 , bio 55 i 53 centa
slicno se ponasa , cini mi se malo manja potrosnja
kad sam odlazio, stigao do podgorice sa 36 lit (mala boca sipao u palanci a na zlatiboru)
tamo sipao , dopunio u povratku blizu granice , nestalo u kragujevcu.
tako da racunam da mi je ista kolicina trajala 50-ak km vise
pre toga bio u mladenovcu , nova mol pumpa , 70,9
gori plin nisam skoro sipao, los ler i losa voznja
u kg sipao na gaspromnjeft - odlican , isto oko 70
inace sipam na omv , zadnih godinu dana mi je bolji od lukoila
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
O,90 sipao u Foci a 0,54 video u Brckom, nije ti bas blizu kolko sam skontao ti si iz okoline B. Luke, a i tamo sam sipao i tu su cene sarene od 0,67 do 0,79 . Kad sam posao kuci sipao kod neke pumpe kod etno sela Stanisic i tamo je cifra 0,58 evo slike
Comment