Ma jeste, bio sam tu kad je krenuo da toči, ali sam na pola posla otišao do kase da platim. Učinilo mi se da mnogo dugo toči pa sam već krenuo ka vratima da ga pitam šta nije u redu i onda vidim da čupa pištolj. Kad sam se vratio na kasu imam šta i da vidim.
Kao, da je pisao neko sa našeg foruma! Ili je novinar pabirčio. Iako je, po svim računicama, još uvek isplativa investicija - ugradnja TNG uređaja i vožnja na plin.
Jedina zamerka: ne tačno navođenje činjenica, dvosekli je mač:
Kako su naveli u Udruženju, prag isplativosti korišćenja auto gasa u odnosu na benzin se dostiže kada je odnos cene TNG-a oko 50 odsto cene benzina. U Srbiji taj odnos je takav da je TNG od benzina jeftiniji tek za trećinu.
Nisam ljubomoran, neka bar neko sipa po normalnoj ceni (ionako je u okolini 60 din. ili tu negde, nešto ispod).
Ovde 75,40 ili 74,40 (ako nisu za vikend spustili, što ću proveriti kasnije) već ceo ceo mesec.
Kakve gluposti "novine" (Blic) pišu (kako je u Boru "med i mleko" i Eldorado) nije ni čudo ... dobro da nije 101 din.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Jeste na europetrolu 71,4 uz popust sa karticom ali meni punto classic sa tim gasom troši oko 10% više nego recimo na Nis-u ili Knezu , probao više
puta. Doduše i bolje ide, manje trza kad je hladan možda je o zbog smeše. Moguće da gas na Europetrolu ima više propana pa bolje ide ali i više troši, voleo bih da mi neko
objasni
Comment