Država lovi u mutnom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Država lovi u mutnom

Šta reći,a da nije već ispričano ??? Šta uraditi,da bi oni koje plaćamo,prestali da nas pljačkaju ??? Kako sprečiti državu u nastojanju da prestane da nas truje ??? Gde je crvena linija popustljivosti naroda,prema državnim merama,koje nas uništavaju ???
    LUPAJU PO DŽEPU, VOZAČI PLAĆAJU: Srpske akcize na TNG među najvećima u Evropi! - Kurir
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Vozači na gas,dali vam je ovo sa slike(Belgija) dovoljno,da podignete svoj glas ???
    Attached Files

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Ne.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

Meni je bilo (više nego) dovoljno kada sam video cene u okolnim državama (osim Grčke, svuda osetno jeftinije). Od Belgije mi je samo (još i) muka pripala (al' oni su "sirotinja" a mi smo verovatno "truli Zapad" ... jesmo truli k'o država Danska u vreme Hamleta al' da smo Zapad ... daleko smo od toga ... čitave eone).
        Ali moram da se složim sa Chubbs-om, VEĆINI NIJE (dovoljno). Već sam pričao (pa uzalud) ni stotka ne bi razmrdala žabokrečinu a mnogi bi se vozikali (i još gore vozili 80-100km/h kroz grad, kao kod mene, uveče trkalište (prema Boru 2) a policija proverava alkokoh i tura radar u 9:00 izjutra (pa i okorelim alkosima je još rano, a na glavnoj ulici što navatate 2-3 na 59 km/h neće učiniti saobraćaj mnogo bezbednijim).
        Znaš kako, "ima se, može se", "od plate (posla) ne živi se", "gde žuriš? Ima još dosta do penzije (javna preduzeća)", itd.
        (a i vozi se i na zejtin ili dizel od kamiondžija ... dizel je zakon, koga briga za TNG, ogromna grupacija tako misli).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• banekg
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2010
          • 1274
          • Nis
          • Toyota Carina e 2.0

"Od Nove godine, akcize na dizel i TNG se povecavaju za 4, odnosno 5 dinara po litru"
          Izvor: RTS
          Long Live CBC!!!

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

E gde si ovo iskopao, svaka ti čast
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ekonomik
                CBC Senator XXL
                • 28.01.2007
                • 315
                • Železnik

Da l' je moguće?
                >>MINISTAR privrede Dušan Vujović je izjavio da, iako ima zakonskog osnova za to, država najverovatnije neće povećavati akcize na gorivo
                Gorivo pojeftinilo za dodatna četiri dinara | Ekonomija | Novosti.rs

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

izjavili su i da će deliti po 1000eu,to jest njegov kolega,pre koju godinu
                  Kad budu bar prepolovili akcizu na gas,onda može da izjavljuje,a dotle nek ćuti

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Čisto (po)sumnjam! Al' nećemo mnogo čekati da vidimo rasplet.
                    Možda čak i bude ali do prvog rebalansa budžeta.

Originally posted by Dora View Post
                    E gde si ovo iskopao, svaka ti čast
                    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

To je tema koja je mene naterala da počnem ozbiljno da razmišljam u tom pravcu...

Comment

• stevak
                        CBC Senator XXL
                        • 31.05.2009
                        • 1215
                        • Zemun
                        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by expendable View Post
                        Možda čak i bude ali do prvog rebalansa budžeta.

Nemoj da dobacuješ i da mi kvariš koncepciju! A zašto sam ovo rekao?

Elem, pre noć- dve sam istrajno i željno čekao celu noć, i dočekao usvajanje budžeta RS za 2015.

A kažu ovako: planirani prihodi iznose 924,4 milijarde dinara, rashodi oko 1.115,7 milijardi, a deficit je 191,3 milijarde dinara.

Odmah nakon usvajanja, sabajle sam probudio porodicu i onako bunovne ih posadio oko stola da i mi usvajamo porodični budžet za sledeću godinu jer sam sada imao smernice kako da razmišljam.

Nije bilo lako, ali da ne dužim - na kraju smo i mi usvojili naš budžet, naravno sa deficitom. Ovi moji su se malo koprcali ubeđujući me da mi ne možemo da planiramo deficit nego da moramo da se protežemo prema guberu, ali kad sam ih pogledom presekao k'o mačem, i odbrusio da je država slika pojedinca, a pojedinac slika države, malo su se ućutali. Jedino što su počeli da se krste gledajući me ispod oka i nešto mrmljaju i pljuckaju po tri puta, onako -pu,pu,pu.

Sad čekam da vidim odakle će država da namakne onaj manjak para pa da i ja uradim isto.

Tako da, dok se to ne reši, ne spominji mi rebalans jer ako ja to sad spomenem mojima, ima da dehidriraju od pljuckanja.
                        ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

Ako uradis isto sto i oni, dobices batine ili ces zavsiti u prdekani, trece nema.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
                            CBC Senator XXL
                            • 04.11.2009
                            • 3662
                            • Bor

Nema druge - nabavi crnu mačku (mačora) da ukućani imaju i korist od pljuckanja (time će odagnati baksuz, tj. Re ... mislim ono čije se ime ne izgovara).
                            A država će lako ... otpuštanje, povećavanje poreza i akciza, zaduživanje pod "povoljnijim uslovima", dalje smanjenje plata i penzija, štampanje para (kroz obveznice ako ne u valuti) ... "lov u mutnom" (trima rečima). Ako se ugledaš na njih moraš postati deo njih (ili bajbokana).

Comment

• banekg
                              CBC Senator XXL
                              • 06.09.2010
                              • 1274
                              • Nis
                              • Toyota Carina e 2.0

Nemoj da dobacuješ i da mi kvariš koncepciju! A zašto sam ovo rekao?

Elem, pre noć- dve sam istrajno i željno čekao celu noć, i dočekao usvajanje budžeta RS za 2015.

A kažu ovako: planirani prihodi iznose 924,4 milijarde dinara, rashodi oko 1.115,7 milijardi, a deficit je 191,3 milijarde dinara.

Odmah nakon usvajanja, sabajle sam probudio porodicu i onako bunovne ih posadio oko stola da i mi usvajamo porodični budžet za sledeću godinu jer sam sada imao smernice kako da razmišljam.

Nije bilo lako, ali da ne dužim - na kraju smo i mi usvojili naš budžet, naravno sa deficitom. Ovi moji su se malo koprcali ubeđujući me da mi ne možemo da planiramo deficit nego da moramo da se protežemo prema guberu, ali kad sam ih pogledom presekao k'o mačem, i odbrusio da je država slika pojedinca, a pojedinac slika države, malo su se ućutali. Jedino što su počeli da se krste gledajući me ispod oka i nešto mrmljaju i pljuckaju po tri puta, onako -pu,pu,pu.

Sad čekam da vidim odakle će država da namakne onaj manjak para pa da i ja uradim isto.

Tako da, dok se to ne reši, ne spominji mi rebalans jer ako ja to sad spomenem mojima, ima da dehidriraju od pljuckanja.
                              LIKE
                              Long Live CBC!!!

Comment

Working...
                              X