Deset godina je prošlo od tada, praskozorje foruma... Mišljenja su i tada bila kao gooza, svako je imao svoje...
Autogas, nekad i sad
Collapse
X
-
Autogas, nekad i sad
Deset godina je prošlo od tada, praskozorje foruma... Mišljenja su i tada bila kao gooza, svako je imao svoje... -
Nice!Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
-
-
10.02.2005.
Originally posted by M-power View PostMozemo mi da menjamo gorivo koliko hocemo al niko nije lud.
Kao ono kad udjemo u EU svi ce izaci iz nje.
Isto tako kad svi predjemo na LPG on ce biti skuplji od benzina,
a benzin ce biti DZ.
Klasicna zarada po principu kad se poveca potraznjae proizvoda umesto da cena padne ona skoci.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Pa jeste ali za benzin ne treba nikakva nadogradnja, sprava je već tu, kupljena sa autom tako da neće pojeftiniti jer nemora, opaliće po gasu koliko god pa ti je svejedno...
Neće naravno, neće dati evropa kojoj se uvlačimo sa jakim namazom...
Comment
-
-
Brine se evropa o svojoj guzi, šalje najbolji namaz...
Comment
-
-
evo i ja da postavim neke zanimljive slicice koje sam uslikao prilikom sredjivanja starog BMW za reatest,a vlasnik ga kupio novog, cini mi se neke 1987.g i tad ugradio gas.BMW kao iz fabrike a uredjaj koji je nekad ugradjen je bio ELPLIN tadasnji domaci.kasnije je neko zamenio sistem sa lovato uredjajem i novom bocom tako da je sad stigao na reatest.
Comment
-
-
Ponosni sam vlasnik ovog prekidaca, koristim ga u kombinaciji sa Vip-ovim prekidacem sa vremenskim relejem i pokazivacem nivoa plina. Opcija punjenja lonceta karburatora je od neprocenjive vrednosti, najveci izum kod prekidaca za karburatorska vozila, ali na zalost na novim prekidacima ta opcija i ne postoji.Long Live CBC!!!
Comment
-
Comment