Pozdrav drugari izgleda imam problem sa plinskim diznama presle su oko 40k km i pri prebacivanju sa benzina na gas dosta variraju obrtaji i treba vremena da se smire pa sumljam na njih da su pri kraju.Moje trenutne su Valtek crvene 3 ohm u pitanju je Golf 4 1.6 16v i vreme ubrizgavanja benz dizni na leru je 2.5 ms.Znaci interesuje me koje bi bile oke za kupiti i da li uzeti za to vreme ubrizgavanja zute valtek.Hvala svima
Koje plinske dizne
Collapse
X
-
Ovako trenutno izgleda mapa sa vcds-om sam proverio trimove isti su kao na benzin al i dalje pri prebacivanju zatrese i nekad na plinu variraju obrtaji dok se sami ne stabilizuju.Jesu li ovo kratka ubrizgavanja gasnih dizni na leru pa zato dolazi do tih problema?
Da napomenem da je stelovan hod dizni gasnih na 0.40
Comment
-
-
-
kad je sve podešeno da bude kako treba,vreme ubrizgavanja plina,u režimu,na ler-u,sa tim injektorima ne bi trebalo da bude ispod 4,00-4,20ms,bez obzira što ti množilac/mapa(da ih tako nazovemo) ide visoko,jer to nema nikakve veze.U SW, daj do znanja računaru da je diferencijalni na 1 bar,ili uradi autokalibraciju,pa će on sam to postaviti.
Očisti tu klapnu/leptir gasa i obaezno posle uradi adaptaciju.Last edited by speedplus; 09.04.2015, 20:16.
Comment
-
Comment