Pre dve godine sam uradio reatest plina na Korsi A 86god. Pošto sam završio reatest na pitanje nakoliko mi sada dugo vredi atest dobio sam odgovor "godinu dana". Kad sam pitao kako je to moguće odgovorili su mi ladno:-ističe vam rok trajanja za bocu. S obzirom da mi je registracija krajem februara a atest je važio do marta,malo sam"požurio" sa registracijom i tako produžio registraciju još ovu godinu kad bi me zaustavili i tražili papire pravdao bi se "greškom" u datumu. Međutim sada dolazi registracija ističe atest i rok trajanja boce i nema više vrdanja.
Pitanje je sledeće: Boca je bila klasična 60 litarska ja bih hteo ubaciti torusnu polovnu (ima rok trajanja još 5 god) šta će da me sleduje od dažbina i kakva su sada zakonska akta uopšte? Da li ću i ja morati da plaćam onih 20.000 za modifikaciju ili...
Pitanje je sledeće: Boca je bila klasična 60 litarska ja bih hteo ubaciti torusnu polovnu (ima rok trajanja još 5 god) šta će da me sleduje od dažbina i kakva su sada zakonska akta uopšte? Da li ću i ja morati da plaćam onih 20.000 za modifikaciju ili...
Comment