Da li se moze ugraditi ovaj sekven plin u VW T4 2.5 B 95.go
Collapse
X
-
Hvala za odgovor. Majstor plinadzija mi je nesto rekao da se kod mene ne moze povezati svaka dizna posebno, vec se sve dizne povezuju zajedno sa dve zice. Zna li neko da mi objasni o cemu se radi i zbog cega mora tako da se povezuje.Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.
Comment
-
-
Pa nisam bas tako rekao. Ubrizgavanje je full group, konektor je zajednicki i koliko sam video zaliven tako da je tesko da se dodje do benzinskih injektora ili kablova koji dolaze do svakog ponaosob. Ja cu u svakom slucaju da probam da to izvedem onako kako ja volim da izvedem zbog buduce dijagnostike gasnih injektora. A ako ne moze onda jbg povezacu sve zajedno.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Sve benzinske dizne su povezane tako i sve rade u isto vreme. Takvo ubrizgavaanje se zove full group. Gasne dizne rade isto kao i benzinske, sve zajedno samo sto se da bi se moglo ustanoviti koja ne radi kad prestane da radi i zbog "gluposti" gasnog ecu koji najvise voli sekvencijalno da gasi benzinske i pali gasne dizne pri prelasku onda je bolje vezati svaku posebno. Postoji nacin da se "premosti" prelaz u okviru softvera i to tako moze da radi i radi na mnogim automobilima. Ja vise volim da vezem posebno da bi mi bilo lakse odrzavanje u buducnosti ali u nekim slucajevima mora se zrtvovati komoditet majstora zarad komoditeta majstora.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
Comment