Ugradio sam plin pre vise od pola godine, tada sam saznao da treba menjati saobracajnu pri narednoj registraciji vozila gde se upisuje da vozilo ima tng uredjaj. Moze li mi neko reci koja je procedura, da li samo odlazak u sup i treba li neka dokumentracija osim one koju sam dobio da je plin atestiran. Majstor koji je ugradio je odsutran narednih nedelja pa rekoh da vidim kako i sta treba oko procedure.
Registracija nakon ugradnje plina?
Collapse
X
-
Originally posted by speedplus View PostIdeš prvo na tehnički sa tom dokumentacijom i vozilom,zatim u MUP i to je toYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Iz napisanog, nije mi baš najjasnije da li je uradio atest ili samo dobio papire od majstora.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Da uradio sam pre vise od pola godine ugradnju, tada je iso na atest , prosao to, dobio papire neke i od majstora i da je proso atest, sve to imam i tada mi rekoso da cu morati u saobracajnoj da upisem da ima plin ali da to mogu da uradim pri narednoj registraciji. Bilo bi dobro ako moze samo da se dostampa na saobracajonj lpg, da ne moram da placam izdavanje nove , mozda neku doplatu ali bice kako mora.
Last edited by nedeljko50; 26.11.2016, 21:20.
Comment
-
-
Ja nemam pojma koji moj su uvodili čipovane saobraćajne kad ih za svaku promenu menjaju za nove.
Kod njih može da e dopiše jer su još uvek papirne a kod nas su plastične kartice pa se menja.
Prilikom registracije na tehničkom će ti tražiti te papire od atesta i dobićeš novu saobraćajnu. Naravno nećeš je besplatno dobiti
Comment
-
Comment