(Ne)Čistoća TNG-a u Srbiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Neshtry
    CBC Član
    • 01.06.2008
    • 53
    • Odzaci

Ja vozim na tng od 1992. nikada te smole nije bile,čak ni u ono ratno vreme

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Comment

• BJL
      CBC Senator
      • 20.05.2013
      • 275
      • backa palanka
      • golf 3 1.8

12 godina sam vozio na plin od tih 12 godina 11.5 god. uvek sipao na nekoj privatnoj pumpi kod nas, i nikad problem ni najmanji, oni po godine se otvorila drzavna pumpa Nisova kod nas i ja presao odma tamo da sipam, nakon 2-3 meseca krrenulo jebatanje sa isparivacom. Ja ga otvorim a on pun smole i svega, vec sam kacio slike u ovoj temi. Zamenio membrane i ocistio isparivac i vratio se na staru pumpu gde sam i sipao godinama i posle vise nije bilo problema dok nisam prodao golfa

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Comment

• Keketarac
        CBC Senator XXL
        • 01.09.2007
        • 588
        • Novi Sad
        • Seat Ibiza 1.2 TSI

Posle samo nekoliko stotina kilometara vožnje, "dačija sandero" na plinski pogon postala je noćna mora brojnih kupaca u Srbiji, koji bukvalno nisu izlazili iz servisa. "Dačija" se vadila na loš TNG na srpskim pumpama, a naš sagovornik Darko Aćimović jedan je od malobrojnih koji je uspeo da ih natera da priznaju da su mu prodali neispravan auto

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Kako u tom tekstu svi lepo lupetaju pa to je milina... Išli valjda u školu za lupetanje...

Inače Reno ovlašćeni servis je na moje pitanje da li može da se isključi modul za gas (fabrički, neispravan) dali odgovor da Reno nema takav auto uopšte nikad apsolutli nije ni imao.. kako nema moroni pa gledam jedan u radionici, sad odmah...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Neshtry
            CBC Član
            • 01.06.2008
            • 53
            • Odzaci

Originally posted by Dora View Post
            Kako u tom tekstu svi lepo lupetaju pa to je milina... Išli valjda u školu za lupetanje...

Inače Reno ovlašćeni servis je na moje pitanje da li može da se isključi modul za gas (fabrički, neispravan) dali odgovor da Reno nema takav auto uopšte nikad apsolutli nije ni imao.. kako nema moroni pa gledam jedan u radionici, sad odmah...
            Koliko sam ja video ,u Somboru, jedno TAXI preduzeće vozi isključivo Dacia/Renault vozila na gas...Više od decenije

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
            X