Ledi bakarna cijev isparivaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • test100
    CBC Početnik
    • 22.12.2017
    • 7
    • Bijeljina
    • golf2

Ledi bakarna cijev isparivaca

Pozdrav narode. Ljetos sam uzeo golfa2 na plin, nije bilo nikakvih problema. Cim su dosli hladniji dani i prvi minus odma problem. Na benzin ne radi jer iz nekog razloga ne moze, takvog sam ga i uzeo covjek nije nikako vozio na benzin. Pokusam ga upaliti na kratko dvije sekunde i ugasi se, isparivac je zagrijan ali zaledi bakarna cijev koja vodi od elektroventila pa do isparivaca, znaci pobijeli cijev. Na vuču je znao da upali i da vozi koji kilometar i cim se ugase vise nema sanse da ga pokrenem, tj. ja njega upalim ali na kratko i onda se ugasi. Kad pogledam ispod haube, ta cijev opet zaledila, isparivac zagrijan dobro. Ima li neko kakvu pretpostavku ili da zna u cemu je problem. Komsija je rekao da mozda pusta tu negdje plin kod elektroventila, ili je mozda filter zaprljan ili je nesto labavo. I da samo kazem da i dok je radio ljeti gasio se na leru. Jedino kad se dobro zagrije onda je znao odrzavati ler gas. Citao sam razne probleme na ovom forumu oko isparivaca ali jos nisam nasao da je neko imao problem da mu ledi ta bakarna cijev.

Hvala!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Cev se ledi jedino ako gas isparava u njoj a to znači da je filter jako prljav ili ventil ne valja pa pušta malo gasa.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• test100
      CBC Početnik
      • 22.12.2017
      • 7
      • Bijeljina
      • golf2

Citao sam Dora tvoje komentare i vidim da se razumijes dosta oko plina. Poslacu ti sliku koja je tacno to cijev malo prije sam slikao. Prije pola sata sam skinuo elektro ventil i otvarao nista nije u njemu prljavo malo jos dotegao ga i upalim ga nekako i sad se nije gasio radio je drzao sam ga na gasu jer u leru se odma ugasi i opet ista stvar ispod haube elektro ventil zaledio i ta cijev koja vodi do isparivaca.

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Comment

• veselinovic
        CBC Član
        • 13.11.2010
        • 83
        • RS

Originally posted by Dora View Post
        Cev se ledi jedino ako gas isparava u njoj a to znači da je filter jako prljav ili ventil ne valja pa pušta malo gasa.
        Posto si ventil provjerio ostaje ti jos ovo crvenom bojom oznaceno.

Comment

• test100
          CBC Početnik
          • 22.12.2017
          • 7
          • Bijeljina
          • golf2

Filter elektro ventila je cist. Kupio sam drugi elektro ventil za vikend cu ga ugradit jer moram naci i drugu cijev i holender jer mi je sumnjiv. Kad to uradim javim kakav je rezultat.

Comment

• test100
            CBC Početnik
            • 22.12.2017
            • 7
            • Bijeljina
            • golf2

Zamjenio sam elektro ventil i onu bakarnu cijev i holender sad radi dobro i ne ledi nista, cak se i ne gasi vise na leru.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Eto, izgleda da ipak ventil nije puštao dovoljno gasa... Bitno da je rešeno.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• test100
                CBC Početnik
                • 22.12.2017
                • 7
                • Bijeljina
                • golf2

To je najbitnije. Hvala vama na odgovorima

Comment

Working...
                X