Izduvni gasovi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rekordan
    CBC Član
    • 31.05.2009
    • 99
    • Nis

Ne znam za MUP ali pravilnik je tako napisan da se izduvni gasovi mere, a vlasnici upozoravaju na neispravnost, s tim što se striktna primena odlaže na tri godine. Konkretno kažu ti da izduvni gasovi ne odgovaraju,ali te ne vraćaju zbog toga do 2021.god.
    Što se tiče odgovora na tvoje pitanje, najbolji način štelovanja je analizatorom izduvnih gasova, ali dobar majstor to uglavnom radi "na uvo" i uspeva u 90% slučaja, ali uvek ostaje onih 10%
    Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Reče mi jedan čovek, juče, prolazi sve što ne mora da se slika tako da nema brige. Kaže sve je isto kao i do sada osim što moraš da se pojaviš da bi te slikali ´Nači ima i ovakvih i onakvih, zavisi na koga naletite

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

da, po sistemu, spolja gladac a unutra sta god.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

pa kaze, ukoliko posedujes x5, x6 ili tako neko ćereslo na kom nije moguće utvrditi broj motora bez rastavljanja pola motornog prostora, donosi se potvrda od proizvođača na kojoj piše broj motora a ista služi i da se skine odgovornost sa tehničkog pregleda ako broj motora nije dobar.

potvrda košta 12000.

Al' bole nas *****, nemamo mi x5, x6 ili tako neko ćereslo.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
          X