Pozdrav, posedujemo Fiat Punta classic sa ugradjenim TNG-om. Auto ja koristim od maja ove godine i nisam vozio na plinu sve do danas gde sam naisao na ( ne mogu reci problem ) prepreku. Auto sam normalno upalio i zatim prebacio na plin preko dugmeta i cuo se tik pozadi i osetio sam da se prebacio na plin a potom sam vratio na benzin jer je plin pri kraju. Posto sam parkirao kola i kroz nekih sat ipo , dva ih ponovo upalio on je startovao kola na plin sto me zacudilo, krenuo je da pisti ( pri kraju boca predpostavljam ) i odmah sam prebacio na benzin i sve je posle ok. Moje pitanje je zasto startuje na plin sad? Posto sam stigao kuci i ugasio kola i ponovo upalio takodje je startovao na plin... Zasto se to desava? Valjda sam dobro objasnio svoju prepreku. Hvala unapred.
Pitanje u vezi plina
Collapse
X
-
Postoji opcija da pali na plin direktno, nekako si je upalio ili si jako pritisnuo prekidač pa se zalepio.
Nisi napisao koji je uredjaj.
-
-
Originally posted by Dora View PostPostoji opcija da pali na plin direktno, nekako si je upalio ili si jako pritisnuo prekidač pa se zalepio.
Nisi napisao koji je uredjaj.
Tesko da moze biti zaglavljen posto sam svaki put iskljucio plin posto se sam upali. Ne znam koji je uredjaj, gde mogu to pogledati?
Comment
-
-
-
Originally posted by Saša View PostKako znaš da je startovao na plin? Da li si upoznat sa načinom rada sekventa odnosno tog prekidača u kabini?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Ne mora da znači da si palio na plin, tako se "dere" i ako nešto nije ok ili ako je neko upalio servisni interval. Džaba se kreči, mora se prikopčati na dijagnostiku.
Comment
-
-
Comment