Zdravo svima. Prvo da se prestavim svima ja sam zoran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zoki91
    CBC Početnik
    • 07.02.2019
    • 5
    • Doljevac
    • Alfa 155

Zdravo svima. Prvo da se prestavim svima ja sam zoran

Zdravo svima,ja sam zoran i nov sam na forumu,i imam jedan veliki problem zato sam se registrovao da vidim dal mi neko moze pomoci. Ovako wozim alfu romeo 155 1.8 16 wentila. Ugradio sam tartarini plin nesto kao monopoint lepo mi prebacuje od benzin na plin na samo 1500 obrtaja. Al je problem da na plin kada mi auto radi nece da drzi ler cim pustim papucicu od 2000 obrtaja auto se gasi. Kako je moguce to resiti ako neko moze pomoci ? Hvala
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

U principu bi bilo najbolje ugraditi sekvent plin na taj motor. Kako radi na benzinu, da li normalno drži ler?

Comment

• Zoki91
      CBC Početnik
      • 07.02.2019
      • 5
      • Doljevac
      • Alfa 155

Originally posted by sErGiO View Post
      U principu bi bilo najbolje ugraditi sekvent plin na taj motor. Kako radi na benzinu, da li normalno drži ler?
      Iskreno na benzin mi radi perfektno,al na plin nece ler da drzi. Danas idem da ugradim BRC 24 sqwent i da vidim dal ce raditi

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

A što BRC? Ima jeftinijih varijanti poput Stag-a koji rade odlično.

Comment

• Zoki91
          CBC Početnik
          • 07.02.2019
          • 5
          • Doljevac
          • Alfa 155

A što BRC? Ima jeftinijih varijanti poput Stag-a koji rade odlično.
          Iskreno vec imam BRC od prethodnog auta koj sam prodao i ostao mi pa da njega ugradim,jedino sto je komplikovan za povezivanje i stelovanje,tako mi rekli.. Bolje da probam sa brc dal ce raditi ako ne radi onda necu da se vise mucim sto se plina tice. Jer neko kaze da zavisi do Bord kompiyetr dal ce prihvatiti

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Vozio sam gomilu Alfi sa twin spark motorom pa i 155 1.8 16v i taj motor odlicno radi na plin tako da ako ne bude nesto kako treba nije do njega nego do majstora ili loseg uredjaja. Zato ti i kazem da si trebao nov Stag da ugradis i to mora da fercera. Nema tu mnogo mudrosti.

Comment

• Zoki91
              CBC Početnik
              • 07.02.2019
              • 5
              • Doljevac
              • Alfa 155

Vozio sam gomilu Alfi sa twin spark motorom pa i 155 1.8 16v i taj motor odlicno radi na plin tako da ako ne bude nesto kako treba nije do njega nego do majstora ili loseg uredjaja. Zato ti i kazem da si trebao nov Stag da ugradis i to mora da fercera. Nema tu mnogo mudrosti.
              Cekam majstora da zavrsi auto,rece bice gotov veceras il sutra i javljam sta i kako. Reko mi je da treba jos da nasteluje plin pomocu nekog softwera

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Osoba koja ugradjuje polovan BRC nije majstor. Osoba koja ugradjuje polovan uredjaj i ako ne radi kako treba odustaje od gasa, nije mušterija i ne treba ni da počne sa eksperimentom.

Meni je stvarno krivo kako meni uvek dopadnu kompikovane mušterije, što nikad ovakvi koji bi da probaju pa ako prodje dobro...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by Zoki91 View Post
                  Iskreno vec imam BRC od prethodnog auta koj sam prodao i ostao mi pa da njega ugradim,jedino sto je komplikovan za povezivanje i stelovanje,tako mi rekli.. Bolje da probam sa brc dal ce raditi ako ne radi onda necu da se vise mucim sto se plina tice. Jer neko kaze da zavisi do Bord kompiyetr dal ce prihvatiti
                  Ustvari sam zbog ovoga napisao prethodni post.. Pa nije to transplantacija srca pa će ga organizam odbaciti ili prihvatiti...
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Zoki91
                    CBC Početnik
                    • 07.02.2019
                    • 5
                    • Doljevac
                    • Alfa 155

Zdravo

Da javim da mi na auto radi lepo brc uredjaj. Eh sad muci me jedno dal neko zna gde se nalazi na alfu 155 prikljucak za auto dijagnostiku ? Auto je 98 god

Comment

Working...
                    X