Zdravo svima,ja sam zoran i nov sam na forumu,i imam jedan veliki problem zato sam se registrovao da vidim dal mi neko moze pomoci. Ovako wozim alfu romeo 155 1.8 16 wentila. Ugradio sam tartarini plin nesto kao monopoint lepo mi prebacuje od benzin na plin na samo 1500 obrtaja. Al je problem da na plin kada mi auto radi nece da drzi ler cim pustim papucicu od 2000 obrtaja auto se gasi. Kako je moguce to resiti ako neko moze pomoci ? Hvala
Zdravo svima. Prvo da se prestavim svima ja sam zoran
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by sErGiO View PostA što BRC? Ima jeftinijih varijanti poput Stag-a koji rade odlično.
Comment
-
-
Vozio sam gomilu Alfi sa twin spark motorom pa i 155 1.8 16v i taj motor odlicno radi na plin tako da ako ne bude nesto kako treba nije do njega nego do majstora ili loseg uredjaja. Zato ti i kazem da si trebao nov Stag da ugradis i to mora da fercera. Nema tu mnogo mudrosti.
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostVozio sam gomilu Alfi sa twin spark motorom pa i 155 1.8 16v i taj motor odlicno radi na plin tako da ako ne bude nesto kako treba nije do njega nego do majstora ili loseg uredjaja. Zato ti i kazem da si trebao nov Stag da ugradis i to mora da fercera. Nema tu mnogo mudrosti.
Comment
-
-
Osoba koja ugradjuje polovan BRC nije majstor. Osoba koja ugradjuje polovan uredjaj i ako ne radi kako treba odustaje od gasa, nije mušterija i ne treba ni da počne sa eksperimentom.
Meni je stvarno krivo kako meni uvek dopadnu kompikovane mušterije, što nikad ovakvi koji bi da probaju pa ako prodje dobro...
Comment
-
-
Originally posted by Zoki91 View PostIskreno vec imam BRC od prethodnog auta koj sam prodao i ostao mi pa da njega ugradim,jedino sto je komplikovan za povezivanje i stelovanje,tako mi rekli.. Bolje da probam sa brc dal ce raditi ako ne radi onda necu da se vise mucim sto se plina tice. Jer neko kaze da zavisi do Bord kompiyetr dal ce prihvatiti
Comment
-
Comment