koji auto sa malom potrosnjom plina Peugeot 205 954 cc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nesic1
    CBC Član
    • 17.03.2012
    • 10
    • jagodina

koji auto sa malom potrosnjom plina Peugeot 205 954 cc

zdravo svima, uzeo bih drugi auto sa sto manjom registracijom/potrosnjom/odrzavanjem/cenom, za oko mi je zapao peugeot 205, 954cc i plin, pa me zanima neka okvirna potrosnja ako neko ima iskustva, dakle nebitno mi je sto se vuce kao slina, vazno je mala cena auta, potrosnja i registracija
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

To što se "vuče kao slina" je otežavajuća okolnost za potrošnju, stiskaš gas da bi išao pa dolazi do apsurda da u gradu troši bukvalno duplo više nego na otvorenom.
    Princip je sledeći, odeš na tehničke podatke pa vidiš šta oni kažu o potrošnji, dodaš do 1 litar ili bar pola jer lažu. Na to dodaš 15% za potrošnju gasa i to ti je to...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

A do koliko para? Svi mali benzinci sa diznama mogu da budu mali potrosaci i vecina jako dobro radi na plin, samo je pitanje koliko si spreman da das para.

Comment

• nesic1
        CBC Član
        • 17.03.2012
        • 10
        • jagodina

ovo sto se vuce cisto sam docarao da mi brzina nije bitna je ima ljudi koji su u fazonu ma nista ispod 100ks mora da guzva asfalt, itd...

pa para sto jeftinije a da nije bas neki krs koji ce dodatno da pojede para, tu 300-400€ , gledao sam i reno 5, u opciji, mozda neki daewo matiz, hyndai atos ali to su vec skiplji automobili, posto mi izgled nije bitan gledam starija tipa pezo 205, reno 5, a i oni imaju manju registraciju..

ovo za auto potrosnju po specifikacijama hvala za taj info za sad je tu bas kao sto mi trosio megan 1.4 1mk2 i mazda tribut 2.0 4x4, mazdu trenutno vozim

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

imas pezo 106,citroen saxo sa 1.0 i 1,1 motorima... punto 1,clio 1, corsa B ,sa 1,2 8v motorima,ako oces nesto bas jeftino i da ima delova na trafici. a to sto ti pricas su vec oldtajmeri,tesko za delove i prestari za redovnu voznju uglavnom.
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• nesic1
            CBC Član
            • 17.03.2012
            • 10
            • jagodina

vazi, hvala na odgovoru pogledacu i te modele

Comment

• darknula
              CBC Član
              • 04.12.2011
              • 22
              • NS
              • Korola

mozda ti pomogne:

A ovo moze biti zanimljivo za analizu:

a ovde trazi konkretne modele koje hoces:
              Use Spritmonitor.de, the online gas mileage calculator and database, to determine the fuel consumption of your vehicle and compare it with others.

Comment

• nesic1
                CBC Član
                • 17.03.2012
                • 10
                • jagodina

e odlicno, jos bolje hvala

Comment

Working...
                X