Kao i vecina onih koji su ugradili plin i ja sam ga ugradio a da o tome nisam imao pojma i kao sto to obicno biva po preporuci prijatelja odradim to u jednom "servisu" na Detelinari (Dora ce vec sigurno znati koji je).Elem posle izvesnog vremena prilikom servisa karburatora(dvogrli pirburg 2e3) majstor za karb. izbaci onu cevcicu i stavi mixer.
Kada je vracao filter za vazduh nije usrafio sva tri srafa vec samo dva pa mi se od onda cini da auto ide malo slabije na gas i da vise trosi a osim toga pri visim obrtajima bruji mi kucista filtera.
Da kazem i ovo: isparivac je voltran a boca je poljska toro.Ne znam nista o ovom isparivacu pa mi trebaju informacije i na kraju :
koliko bi kostalo kod Dore recimo da mi sve ovo pregleda i nasteluje?
Kada je vracao filter za vazduh nije usrafio sva tri srafa vec samo dva pa mi se od onda cini da auto ide malo slabije na gas i da vise trosi a osim toga pri visim obrtajima bruji mi kucista filtera.
Da kazem i ovo: isparivac je voltran a boca je poljska toro.Ne znam nista o ovom isparivacu pa mi trebaju informacije i na kraju :
koliko bi kostalo kod Dore recimo da mi sve ovo pregleda i nasteluje?
Comment