Originally posted by laki5

Ja sam u par navrata rekao da karburator može loše montirati samo namerno ili baš totalni duduk. Par puta su me i demantovali, to jest dokazali da nisam u pravu i da montaža karburatora može biti loša.
Ja sam pristalica toga da svugde postoji neki lokalni servis i da neam potrebe da se šipči 200 Km radi ugradnje koja može biti uradjena u komšiluku. Pričam o našim uslovima gde je cena manje više tu negde.
Ne znam nikog iz tog kraja i ne bih mogao da preporučim nikog. Zato ćemo ovako pa će valjda neko iz tih krajeva reći neku lepu reč i obrazložiti to. Ima za ovo i posebna tema u vrhu foruma ali je tako kako si napisao pa ispadne da u ovoj državi postoje dva servisa što naravno nije tačno. Tamo se pišu LIČNA iskustva, apelujem na ljude d se ne stide i napišu svoja bilo loša ili dobra iskustva sa servisima. Ovde može čuo sam, rekao mi prijatelj i tako

Što se delova tiče, teško mogu da ti pomognem ovako sem da na mom sajtu pogledaš slike Lovato delova pa da tražiš baš takve. Pomaže ako pri tome majstor pokaže original plave kutije a i pogledaš malo po radionici.
Ostale uredjaje ne mogu da preporučim jer nemam neka velika iskustva sa njima što ne znači da nisu dobri. Jedini koji ne preporučujem je Kar Gas jer sa njim imam iskustva i to normalno loša.
Comment