Servis u Kragujevcu ili okolo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Servis u Kragujevcu ili okolo...

Originally posted by laki5
    Zdravo,
    procitao sam mnogo tema na ovom forumu o gasu i gasnim uredjajima i pritom dosta toga naucio. Medjutim, ono sto sam primetio, to naravno nije tvoj problem, to je da su ucesnici foruma uglavnom iz Beograda ili Vojvodine pa shodno tome i komentarisu servise iz tih krajeva.
    Imam floridu 1.3 sa karburatorskim motorom i hocu da ugradim plinski uredjaj ali... Uvek postoji neko ali, da dolazim iz Kragujevca do tebe malo mi je skupo (nadam se da se slazes sa ovim). Zato te molim da mi preporucis, pretpostavljam da znas ljude i po Kragujevcu,
    kod koga to da uradim, pri tom da to izgleda pristojno odnosno da dobijem ono sto platim. Znam da je najbolje da ugradim originalne delove, ali je problem da ih prepoznam. Jos jedna stvar o kojoj razmisljam je Voltran uredjaj (neki u gradu ga ugradjuju za cak 160 evrica).
    Procitao sam nekolioko postova na forumu da to i nije tako los (u globalu) turski uredjaj (cini mi se da si mozda to nepisao i ti ili IvanT ). Takodje, neko je pomenuo da su uredjaji za karburatotske motore najprostiji, pa shodno tome gotovo svi uredjaji koli se mogu naci kod
    nas su zadovoljavajuci. Da li je to bas tako? Pored rasprsivaca, postoje ventili, cevi, boca... U cemu se razlikuju kvalitetni od ne kvalitetnih predhodno pomenutih delova? Kako ih razlikovati?
    Nadam se da ces imati vremena i odgovoriti na ovo sto me interesuje.
    Veliko hvala!

Pozdrav od XXXXX.

PS: Nisam hteo da pokrecem novu temu, a pri tom nisam hteo da ovo stavljam ni u jednu postojecu. Ukoliko smatras da ovo sto sam napisao moze koristiti jos nekom slazem se da ga objavis u nekoj postojecoj temi ili mozda novoj.
    Mislim da će možda nekom koristiti pa da objavimo ovde
    Ja sam u par navrata rekao da karburator može loše montirati samo namerno ili baš totalni duduk. Par puta su me i demantovali, to jest dokazali da nisam u pravu i da montaža karburatora može biti loša.
    Ja sam pristalica toga da svugde postoji neki lokalni servis i da neam potrebe da se šipči 200 Km radi ugradnje koja može biti uradjena u komšiluku. Pričam o našim uslovima gde je cena manje više tu negde.
    Ne znam nikog iz tog kraja i ne bih mogao da preporučim nikog. Zato ćemo ovako pa će valjda neko iz tih krajeva reći neku lepu reč i obrazložiti to. Ima za ovo i posebna tema u vrhu foruma ali je tako kako si napisao pa ispadne da u ovoj državi postoje dva servisa što naravno nije tačno. Tamo se pišu LIČNA iskustva, apelujem na ljude d se ne stide i napišu svoja bilo loša ili dobra iskustva sa servisima. Ovde može čuo sam, rekao mi prijatelj i tako

Što se delova tiče, teško mogu da ti pomognem ovako sem da na mom sajtu pogledaš slike Lovato delova pa da tražiš baš takve. Pomaže ako pri tome majstor pokaže original plave kutije a i pogledaš malo po radionici.
    Ostale uredjaje ne mogu da preporučim jer nemam neka velika iskustva sa njima što ne znači da nisu dobri. Jedini koji ne preporučujem je Kar Gas jer sa njim imam iskustva i to normalno loša.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Stojan
    CBC Član
    • 27.01.2006
    • 73
    • Nova Gorica
    • opel vectra

Servis Artal, Lapovo

Ovde imas procitati mnogo toga o autogasu pa i dobrom servisu u blizini KG.

vectra 2000.g. 85kw caravan X18XE1 LPG...e-g@s

Comment

Working...
    X