Originally posted by GM
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
U subotu 11.2. uvece, cena na OMV Krnjaca (prekoputa METRO-a) 37,8 din
Pre nedelju dana Kryo Gas u Omladinskih brigada na Novom BG 38,5 din
Pre sat vremena sam opet isao na Kryo Gas. Sada je cena 42,5 din !!!!!!
Kako od danas stoje cene plina na drugim pumpama u Beogradu?
Comment
-
-
Originally posted by mristicmPre nedelju dana Kryo Gas u Omladinskih brigada na Novom BG 38,5 din
Pre sat vremena sam opet isao na Kryo Gas. Sada je cena 42,5 din !!!!!!,
Pazi 'vako: Benzin poskupi sa 79 na 85. To je mnogo - ALI to je 4.74% od cene benzina.
A gas sa 38,5 na 42,5. to je cetiri dinara (isto mnogo) sto je 10.5%!!!!!!
I to se ponavlja nekoliko zadnjih poskupljenja, ne znam da li ste primetili... Benzin 3 dinara, gas 1,5... benzin 2, gas 1... Naizgled OK, Ali u procentima je to pljachka"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
DANAS 15.02.2006
kod Šećerane na Sajmu 42,5 dinara ( 0,48 EVRA )
Na Adi Ciganliji OMV isto 42,5 dinara litar gasa.
to je to,jednostavno za sada prate cenu benzina.
pola litra benzina i litar gasa ista cena.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
sumnjam da ce ove godine pojeftiniti gas kad dodje vreme za letnje pojeftinjenje posle svih razloga za poskupljenje i svih skokova u poslednjih sest sedam meseci.
u najgorem slucaju ostace ista cena, to ce valjda biti i poskupljenje u neku ruku...
jos kad bombarduju Teheran...
kad ce bre taj metan vise kod nas...
TNG ima jednu veliku manu - tecni NAFTNI gas..
Comment
-
-
I na Crnomarkovicu 42.5pumpa je na novosadskom putu malo pre punkta policije kod batajnice.
Da pojeftini cisto sumnjam, slazem se sa dekijem da ce ostane ista cena“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Nikola, pumpa je kad ides od Beograda prema Nisu pre same uzbrdice na Bubanj potoku, poslednje iskljucenje pred uzbrdicu, imas veliku zgradu na kojoj je svetleca reklama koja ne radi na kojoj pise Lasta, cim se iskljucis ides levo, pa ispod podvoznjaka i blaga krivina desno i tu je.
Kad dolazis iz pravca Nisa onda cim prodjes nizbrdica na Bubanj potoku, znaci cim se spustis i dodjes na ravni deo oko 100 metara posle nizbrdice sa desne strane, samo sto nikada nisam gledao da li tu ima iskljucenje za tu pumpu.
Comment
-
-
a da ne otvaram novu temu! kako vam se cini kvalitet gasa na pumpama i koja pumpa je u pitanju! to jest trza stuca detonacije itd....Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment