Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saša
    CBC Senator
    • 05.11.2006
    • 277
    • NS

"Eko", Novi Sad, Bistrica - 41,50 din i dalje.... Sipao pre par sati...

Comment

• Ladislav
      CBC Senator
      • 14.12.2004
      • 223
      • Kragujevac
      • Lada Niva 1.7i

Originally posted by ekonomik
      EKO Tosin Bunar 47.90
      OMV J. Gagarina 47.90
      Petra J. Gagarina 47.90

A nafta na svetskom trzistu pala za preko 10%!!!

U Kragujevcu preksinoc jos uvek bilo 44.90, a sutra odo' u Nish da vidim dal' su i dalje povoljni.

Comment

• dima
        CBC Senator
        • 14.02.2007
        • 200
        • Niš

Samo se ti nadaj - 44.50!
        OPEL ASTRA G 1.4 16V

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Kod vas u NS cvetaju ruzhe bre! Kod nas 41.5 nije bilo od poslednjeg poskupljenja tj od kad su nakarikali akcizu onu.Inache najjeftiniji plin u BG-u sam nashao na dorcolu dole pre tempa.Mala zavuchena pumpica tamo gde taxisti sipaju uvek.Tamo je 47.5.
          Bojim se da ovo nije poslednje poskupljenje i da ce uskoro josh skochiti!

I love my

Comment

• jovancha
            CBC Član
            • 13.09.2006
            • 80
            • bgd

Kad sam pre neki mesec pisao ovde o lopovskim poskupljenjima, bio sam napljuvan kao neko ko se ne razume u ekonomiju,
            kako ce trziste sve to da stabilizuje, iznivelise konkurencijom, itd.

Evo jos jedan dokaz lopovskog posla, znaci euro se vrati posle visednevnog skoka na 79 rsd, dolar pao, cena nafte pala, itd, ali zato nije promaklo SVIM pumpama, iako su razlicite gazde i razlicite firme, da dignu bas na istu cenu, i to bas isti dan. Jebote kao da su vidoviti, to je cudo jedno.

Kako bih voleo da mogu samo da pogledam uvoznu kalkulaciju za plin, sa bilo koje pumpe u gradu. Mislim da bih se zaprepastio procentom marze, na kojoj bi mnogi monopolisti pozavideli. Ono sto je sigurno, nema ovde nikakve trzisne ekonomije, vlada klasicna dogovorna ekonomija, a nama ostaje jedino da cutimo i trpimo

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Ne znam ko te napljuvao ali zna se da zhivimo u lopovskoj drzhavi!
              Cene su praktichno iste svuda razlika je eto u 40 para.I to sam samo na jednom mestu nashao tu cenu.E sad nisam siguran dal je ovih 3 dinara neki novi dodatak na akcizu ili im se jednostavno digao k.... pa reshili da dignu cenu.Inache posle nove ochekujte novo poskupljenje vece od ovog.

Bash sa prichao sa Ivanom juche i reche da kad se sabere cena uvoza plina,prevoz i ostale dazhbine, mozhda chak i plate radnicima cena jednog litra ne izadje preko 18 din.Ne znam kolko izadje akciza trenutno ali zarada je oko 10 din po litri minimum!
              E sad pomozhite to sa oko recimo 20 tona plina kolko u proseku proda neka pumpa dnevno (mozhda nedeljno nisam siguran sad) pa kolike su to zarade u pitanju!
              Dakle ovo je pochelo da prevrshuje svaku meru!Ne bitno dal je plin ili benzin u pitanju.Dizhu cene bez razloga ikakvih opravdanih.Stvarno bre treba blokirati pola grada pa da vide da nismo mutavi i da necemo da trpimo ovo!

I love my

Comment

• DraxNS
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2006
                • 520
                • Bačka Palanka
                • Peugeot 307 SW

pricah ja o tome pre nekoliko strana.... tamo negde na 36-37moj

Originally posted by DraxNS
                Originally posted by speedplus
                0,60 po litri isto kao i u EU
                Ali je kod nas nivo kvaliteta TNG-a ravan prdežu,možda i gori.
                Ponedeljak vece sipao na NIS tocionici na Sangaju,.... 44.9 po litri.... a auto jedva drzi 500 obrtaja na leru.... trokira i oce da se gasi osim ako ga stalno drzim iznad 800-900 obrtaja.... kod kocenja isto oce da se udavi....

Ovo je za poslednja dva tocenja simptomaticno.

Prateci glasanje sta ko koristi kao pogonsko gorivo.. vidim da ima (bar na ovom forumu) dovoljna kriticna masa onih koji takodje koriste TNG. Verujem da se svima mota po glavi neka ideja oko organizovanja necega kako bi se ovo stanje (makar sa "garantovanim" kvalitetom) popravilo.

Nemojte misliti da je svaki trud na ovu temu uzaludan... jer nije. Samo ako se ljudski organizuje i ispostuju dogovorene aktivnosti. Kad mogu taksisti da blokiraju saobracaj... zasto ne bi mogli i mi??

Ovo ipak zahteva posebnu temu... i ako ima zainteresovanih (iz redova administracije foruma) mogli bi je negde i otvoriti i TOP-ovati...

Comment

• prle
                  CBC Senator
                  • 04.09.2006
                  • 223
                  • Beograd - Konjarnik

e da smo stara drzava, pa da krimosi lepo kidnapuju nekog velikog pumpadziju ostali bi se posle smirili a sada vise nema ni to ko da uradi

salim se naravno, ali ovoj vlasti fali jedna dobra govnjava motka, jer sve od njih krece

Comment

• jovancha
                    CBC Član
                    • 13.09.2006
                    • 80
                    • bgd

Originally posted by Kanarinac
                    cena jednog litra ne izadje preko 18 din.Ne znam kolko izadje akciza trenutno ali zarada je oko 10 din po litri minimum!

Dizhu cene bez razloga ikakvih opravdanih.Stvarno bre treba blokirati pola grada pa da vide da nismo mutavi i da necemo da trpimo ovo!
                    E bas o tome pricam, krije se ta informacija ko zmija noge, ali eto ako je cena litra 18din, akciza je bese 6din po kg, eto nek je po litru, to je 24din, znaci zarada po litru 23.9 dinara ?????? Pa ko je ovde lud jebote ??? E sad, dozvoljavam da ovo nije tacna racunica, ali ipak verujem da je racunica nategnuta u stetu pumpadzija, davno bi oni mahali i kukali, i pokazivali neke papire, ovako samo cute, smeskaju se, i trljaju rucice.

Ne znam koje je resenje, ja sam se nesto nosio mislju o bojkotu pumpi koje imaju samo plin u ponudi, vec sipanje samo kod velikih koje imaju i benzin, pa da ovi prvi osete manjak pazara, ali mi smo ovde mala zajednica, ne verujem da bi to nesto promenilo, mada ...

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Ja sam stvarno u fazonu neki bojkot da radimo.Ovako ce da ide u nedogled pa ce da vozimo masnu shipku.

I love my

Comment

• speedplus
                        RIP Bio nam je drug!
                        • 15.01.2007
                        • 2419
                        • LAZAREVAC

...a nekad sam sanjao o tome da budem carinik,a danas zamišljam sebe kao TNG trgovca dok maštam

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Sto rece @brick pre par strana,povecana traznja=veca cena.Moze im se a potrosace (nas) ko j#&e !
                          Samo mi i dalje nikako nije jasno kako skoro svi imaju iste cene ... a uvoz je slobodan .

Comment

• speedplus
                            RIP Bio nam je drug!
                            • 15.01.2007
                            • 2419
                            • LAZAREVAC

Probaj da uvezeš jednu cisternu gasa pa će ti sve biti jasno,ako preživiš...

Comment

• Blackeyed
                              CBC Senator XXL
                              • 06.07.2005
                              • 402
                              • Novi Sad

I Novi Sad krece sa poskupljenjem

Lugonja Petrol: 46.90

A, juce sam sipao na OMV-u za 43.00....da vidim za koliko ce oni da skoce.
                              "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

ovde raspravljamo o ceni i kvalitetu gasa, a ne ko koliko zaradjuje.isti ti vlasnici tih pumpi nisu kupili jos uvek majbaha pa moraju da kepaju, a posle ce morati da klepaju zbog odrzavanja istoga i tako vodenica se vrti u krug i ti uvek po istoj putanji.
                                ajmo nazad na temu...
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X