Napisah da će jači atmosferci i turbo motori najviše osetiti, za ostale ćemo da vidimo.
BTW Šta voziš? Jači atmo ili turbo ili nešto treće?
ako mene pitas... vidi garazu
Toyota Carina E '93 1600ccm valjda 107konjica (kaze 79kw u saobracajnoj, a ja nikako da se potrudim da naucim odnos kw/hp), klasika 16 ventila... lovato sistem... itd
Mada... potpuno mi je neobjasnjivo da je auto isao OK.. znaci primao je lepo gas... normalno vukao, nije gubio snagu... ne znam
Sasvim sam sludjen simptomima, ali kao sto rekoh, potrosnja otisla 100% i gasio se. Prelaskom na bmb nema tih problema.
E da.. cini mi se da se jace culo koloparanje ventila ili cega god, sto moze da stekce u motoru.... cudan, pomalo neprijatan zvuk.... Poslednji put kad sam tako nesto slicno cuo, raspao mi se motor (bukvalno.... klipnjaca odvalila parce bloka )
Sad se taj zvuk ne cuje... ili jaaaako slabo, bar u odnosu na voznju na TNG.
Ja sve mislim mnogo sam zategao plin ili imam malo u rezervoaru,a ono zbog plina.Tachno kad ga na preko 5000 navrtim krene da gubi gas!
I shta sad da radimo?!Ja sam i dalje za neku blokadu kad mogu taxisti mozemo i mi!
@IvanT: Ako je u EU odnos koji si ti naveo obavezan (a verujem ti na rec da jeste), onda je mozda BAS ZATO u nasem plinu mnogo butana - imaju visak butana, nemaju gde drugde da ga prodaju nego u zemljama gde nema zakonskih ogranicenja.
A kad se tako prodaje, spusti se i cena, dakle nasi butan uvoze jeftinije od propisnog LPG-a, ali ga zato naplacuju skuplje
Sta znam... Ja ne primecujem razliku. Mora da je zato sto nemam "jaci atmosferski" motor U sto volim automobile koji "idu na sve sto gori"
Sve u svemu kako cena plina skace u odnosu na benzin skoro da i nece biti razlike u ceni
Lično mislim da će cena gasa uvek (narednih par godina) biti 50-60 % cene benzina. Razne interesne grupe su u pitanju. Nismo samo mi uložili u gas (200 - 1000 e) već su i drugi izvršili ulaganja. Mnogo veća i ne očekuju uštedu kao mi, već zaradu. Oni što su izgradili pumpe, njima nije u interesu da gas košta kao i benzin, jer onda mogu da zatvore pumpu koju su otvorili godinu dana ranije.
A kad se tako prodaje, spusti se i cena, dakle nasi butan uvoze jeftinije od propisnog LPG-a, ali ga zato naplacuju skuplje Razjaren Razjaren Razjaren
Sta znam... Ja ne primecujem razliku. Mora da je zato sto nemam "jaci atmosferski" motor Razbesneo U sto volim automobile koji "idu na sve sto gori" Razbesneo Razbesneo
Konstatacija ti je na mestu, jer je butan daleko jeftiniji, a cena na našem tržištu raste. Kvalitet je očajan, a u prilog tome ide i nizak pritisak kako na pumpama, tako i u rezervoarima. Propan je taj koji treba da "stvori" pritisak u rezervoaru, jer mu je tačka klučanja na -43C, dok je kod butana oko 0C.
Atmo motori sa venturi sistemima će najmanje osetiti loš kvalitet, pogotovo oni sa malom snagom, dok će sekvencijalni sistemi osetiti razliku sigurno, kod turbo motora i tih jačih atmosferaca..
Meni kad jos ostane dve tri litre u rezrvoaru predje na benzin, to sam provalio kad sam sipao. U stvari zeza, malo na plin malo na benzin kad je pri kraju. To je jos mozda zbog novog eksternog senzora pritiska koji nije u rejlu.
i meni je potrosnja na minimumu. nikakvih problema u radu.
meni je to i logicno ako je samo butan, posto je butan energetski jaci od propana pa i u litrima treba da bude nesto manje za istu kolicinu kWh.
koliko ja znam a koristim LPG oko 25 godina, nikada se kod nas nije prodavala zimska mesavina (ni u bocama za domacinstvo) tj propan (zimski LPG je cist propan u Austriji, tek koji procenat butana).
Meni auto ne trosi nesto znacajno vise, ali radi ko sh : stuca kaslje, itd. Onda ponovo 'proradi' pa ide ko lud.
Nasa smradovska drzava jos jednom pokazuje na delu koliko je smradovska, plan mi je bio sledeci auto da uzmem iz USA, jos uvek imam racun, zbog razlike u ceni kola, ali i ja se pitam gde je rentabilnost.
Najradije bih se ponasao bahato do krajnjih granica, i to prema svemu u drzavi, ali nekako mi nedozvoljava elementarno vaspitanje
Eh da, jos jedna stvar, pojeftinice kurchinu plin onda kad ne bude redova, bice uvek redova i bice ih sve vise, pojeftinice plin ili kad drzavi napravi formulu za racunanje cene gasa, pa makar ona bila u direktnoj proporciji sa cenom benzina iako nema nikakve veze jedno sa drugim, ili kad ne bude mogao samo uzak krug ljudi da otvara pumpe vec svako ko pozeli da otvori pumpu a ima novca bude dobrodosao za tako nesto, a ne da ga saplicu na svakom koraku
Pa jeste narode cene TNG-a rastu i rast ce biti i dalji .........da bi se to razumelo treba malo s eosvrnuti na mnoge okonosti u zemlji...
......
P.S. Pumpe za TNG nemoze d aotvori SVAKO....ako ste "drzavni" covek MOZE ako niste NE...tako da price o konkurenciji ttrzisnoj jos dugo nece biti aktuelne.....
P.S2. Auto mi je na zadnjem punjenju povecao potrosnju 1,7 litara dal zbog ladnoce dal zbog kvaliteta nisam pametan
Pozdrav
Edit: Ovo nije politichki, a ni forum posvecen ekonomiji
Comment