U Junu 2007 je bio 33 din, cini mi se. Pa, ako je to davno ...
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by prolupatorU Junu 2007 je bio 33 din, cini mi se. Pa, ako je to davno ...Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by ekonomikSa ovog topic-a, 01.06.2007:
Pajzi sad ,"Morava petrol" 26,00 din/lit !
Pozz!
--------------------------
Nego, mi lagano odosmo u off... Tema je TRENUTNE cene gasa....
Ehh da,bese nekad.
Juce na istoj pumpi 50,00 .
Comment
-
-
Bez obzira na to sto smo izgubili "starih dobrih" 1:2 (plin:benzin, eh, bese i 1:2.6!), sad se jos vise isplati ugradnja uredjaja nego pre.
Kad sam ja 2004. ugradio uredjaj, odnos je bio tacno 1:2, a svaki predjeni kilometar mi je donosio ustedu od oko 1.5 dinara. Sada je odnos 1:1.8, dakle nikad gori, ali zato ja na svaki kilometar ustedim 2.25 dinara, sto je 50% veca usteda nego ranije!!!
Kad sam ugradio, trebalo mi je oko 10.000 Km da otplatim instalaciju, a da sad ugradjujem trebalo bi mi oko 7.000 Km
Comment
-
-
Ne prizeljkujem situaciju u kojoj bi gas kostao 800 a benzin 1000 dinara a usteda po kilometru bila 10 din...
Vise volim sadasnje cene, bez obzira i na manju ustedu...
A jos vise bih voleo da se vrate cene od pre par godina, iako bi usteda po kilometru bila jos manja...
Steta sto to nije moguce.
Comment
-
-
Sad sam sipao na Zmaju, gde jedino i sipam, jer ne dajem pare iz principa onim pumpama kojima je plin jedino sto toce i prodaju.
Elem, cena je malo palaeto lepe vesti do juce je bilo 50.60, sad je 49.70
Inace sto se tice inflacije, kako su ono bese rekli, statistika nasa dika, sto pozelis to naslika. Pretpostavljam da u proracun inflacije ulaze i hard diskoviKao nacija koja ulaze u informaticko opsimenjavanje, ne bi me cudilo da ekonomsti iz vlade znacajan prostor u inflaciji upravo ostavljaju IT sektoru, e pa treba se podsetiti koliko je recimo bas taj HDD bio u januaru 2007, a koliko je sad
Tu je na delu tako lepa deflacija, da slobodno moze i mleko, i plin i benzin, i sta god hoces da poskupi podosta, i dalje smo u onih projetkovanih 6-8% bese ??
Comment
-
-
Originally posted by jovanchaSad sam sipao na Zmaju, gde jedino i sipam, jer ne dajem pare iz principa onim pumpama kojima je plin jedino sto toce i prodaju.... svaka cast.
RajkoFiat Stilo 1.9 JTD
Comment
-
-
u toku sledece nedelje poskupece TNG po odluci Vlade, koja je povecala akcizu na sve energente naftnog porekla.
tako ce nova akciza za gas biti uvecana na 11.1 dinar (za dizel 19.1 i benzin 35.91 dinar po litru).
poskupljenje stupa na snagu po objavljivanju u narednom broju Sluzbenog Lista, posle vikenda.
(izvor B92.net)volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Nekad davno (ne pre sto godina) je bio gas 18 a benzin 63 dinara, put za Suboticu me je više koštao kroz putarinu nego kroz gorivo
Auto na gas će se uvek isplatiti onom ko vozi, onom ko ne vozi auto se nikad neće isplatiti ma na šta vozio.
Comment
-
Comment