Au druze ne mogu verovati,jel to onaj na glavnom putu od Valjeva ka Tari,taj je pre godinu ipo dana i pre bio bar tri dinara skuplji od ostalih gasara u NS-u ili Beogradu,mora da je dobio neku konkurenciju .
Da bas taj... Taj je do pre par meseci bio najskuplji u Srbiji, ali otvorio jos jedan lik, tako da sad imaju 2 pumpe i da vidis kako cena moze da padne za vise od 10din po litru...
Zivela konkurencija...
P.S. Sad imam racun da vozim 2.0T ili neki 3.0 v6..
Vidim ja pise se isti scenario kao i prosle godine!
Dal ima veze sa pocetkom sezone god.odmora ili ne,ne znam.Ali i proslog leta je ako se secate bila mala nestasica pa skok cena i to bas kad ljudi masovno krecu na letovanja.
Za sada u Boru najjeftiniji 30d
kvalitet zadovoljavajuci
danas u '' Politici" intervju sa ministrom finansija.
jedna od stvari je da se priprema reorganizacija akciza za goriva, i direktno je navedeno da se uvodi akciza za energent koji do sada nije bio pod akcizom.
izmedju redova, je li to država rešila da uzme kajmak na auto gasu...ili je to neko misterizono novo gorivo
Sa jedne strane na sva usta brine brigu oko ekologije, pa dozvoljava uvoz samo Euro 3 automobila. Podrzhavam, ali ako je ekologija imperativ shto dotichni ministar ne primenjuje isti princip i na Zastavu?
Sa druge strane ce da "reorganizuje" akcize za plin, valjda misleci da ce tako dodatno da stimulishe vecu popularizaciju korishcenja "chistih" goriva? Ili se pitanje ekologije postavlja selektivno, u kojem vec kontekstu odgovara za sakupljanje "haracha"?
Kao i obichno, bitno je samo pokupiti lovu (u prvom sluchaju vishe carine i PDV) a ovde - pa svako mozhe otprilike izrachunati koliko tu ima kajmaka za skidanje... Istinska briga za ekologiju - kako da ne...
Bilo je samo pitanje trenutka kada ce neki glavonja, koji za svoj prevoz u vozilima od 5 hiljada i vise kubika ne placa ni banku, doci da zakljucka da je gorivo - PREJEFTINO i da "tu ima mesta da se ugradi"...
Za komentare na ovoj strani kao i za sledece."Morava petrol",juce 32,00 (bilo 26,00 ).Pozalim se pumpadziji "Kad pre poskupeste,nisam stigao ni da sipam po 26" a ovaj ce "Ja nisam stigao ni da radim po 26"(da bude na duznosti dok je bila ta cena).Takodje i "Didic petrol",sa 28 na 30,90 !
nije -taj- ministar, novo ime ali nije solo, ve? je to verovatno sažvakano u predlogu budžeta a sada samo formalno pušteno u javni opticaj.
nije eksplicitno pomenut pojam auto gas, gas ali vide?emo koliko sam dobar u ?itanju izmedju redova
bilo je nekih nezvani?nih procena da u Srbiji ima 1,000,000+ vozila koja koriste gas kao pretežno pogonsko gorivo koje su se pojavljivale a takva masovnost da prodje neopaženo...+ NIS ima prepune magacine olovnih benzina a time i akcize na benzin koje nisu napla?ene niti transferisane u budžet i tako ve? mesecima.
ni sa bezolovnim nije mnogo bolje, prodaja stalno opada zadnjih godina a time i masni profiti države, pardon hara?.
Comment