Lopovska posla
To je zato sto smo informisani nula, pa nije ni cudo sto svi cute ko telad. Kod nas je sve skuplje nego u okruzenju, to sam vec pricao u nekom postu od ranije. Daleko smo mi od trzisne ekonomije, dok se ne opametimo svako ce da nas shisha kako stigne i kako hoce
"Euforija" se nastavlja i ovde.
"Didic petrol" sa 42 na 46,00 dok je "Pura petrol" ugasio tj. netoci vishe.Necudi,sobzirom da je vecito bio najskuplji u kraju
Odma prelazim na nasmrdljivijeg dizela koji mogu da nadjem u tom slucaju. Staracu se da trosi makar 2,5 litra ulja na hiljadu, i vozicu ga strogo na preradjeno motorno ulje. Punim gasom, u svakoj brzini Jel prodaje neko trulu 120-trojku na umoru?
0,60 po litri isto kao i u EU
Ali je kod nas nivo kvaliteta TNG-a ravan prdežu,možda i gori.
Ponedeljak vece sipao na NIS tocionici na Sangaju,.... 44.9 po litri.... a auto jedva drzi 500 obrtaja na leru.... trokira i oce da se gasi osim ako ga stalno drzim iznad 800-900 obrtaja.... kod kocenja isto oce da se udavi....
Ovo je za poslednja dva tocenja simptomaticno.
Prateci glasanje sta ko koristi kao pogonsko gorivo.. vidim da ima (bar na ovom forumu) dovoljna kriticna masa onih koji takodje koriste TNG. Verujem da se svima mota po glavi neka ideja oko organizovanja necega kako bi se ovo stanje (makar sa "garantovanim" kvalitetom) popravilo.
Nemojte misliti da je svaki trud na ovu temu uzaludan... jer nije. Samo ako se ljudski organizuje i ispostuju dogovorene aktivnosti. Kad mogu taksisti da blokiraju saobracaj... zasto ne bi mogli i mi??
Ovo ipak zahteva posebnu temu... i ako ima zainteresovanih (iz redova administracije foruma) mogli bi je negde i otvoriti i TOP-ovati...
Brat je pre neki dan sipao TNG na OMV Lapovo, kaze auto pici kao nikad... Presao je vec preko 20000 za manje od 5 meseci tim autom...
Sipa iskljucivo na OMV, prvi put na toj u Lapovu.
Comment