NAP Autogas, prekoputa Laste i GSP-a, 45din, kvalitet standardno dobar.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Lukoil u NS-u kao sto je vec i navedeno 41.90,samo sto bih napomenuo da im je kvalitet standardno dobar(bar zasad),i da nijednom nisam doziveo simptome kao sto su neki ljudi navodili da im auto pocne trokirati,da ima nizak ler i sl.
EKO pumpa 44.90,jednom sam pre tri meseca sipao i nisam bio zadovoljan
Comment
-
-
Beogradjani moze li se dobiti valjan razlog kako to kod vas da je oko 3 dinara sad skuplji gas nego u NS-u,pre ste uvek bili toliko jeftiniji,ipak je kod vas mnogo veci broj pumpi nego kod nas?Kad je pre letosnjeg poskupljenja cena u NS-u nigde jeftinija od 29-30 kod vas je bio 26,a sad obrnuto?
Comment
-
-
za valjani razlog ne znam, ali mislim da je stvar trzista.
naime, u 9 od 10 slucajeva kada pozelim da natocim gas naidjem na kolonu vozila i moram da cekam najmanje 5 minuta da stignem na red.
i to je obicno vreme van spiceva, kada je kao manji saobracaj.
ukljucivo i u dane vikenda.
slicno kao nekada tamo 2002/2003 godine kada je bilo svega nekoliko, manje od 10 tocionica u BGD.
ali zato po pravilu zvrje prazna mesta za tocenje benzina i dizela, gde cim dodjes odmah si na redu. (na mesovitim pumpama tipa OMV, NIS, Lukoil).
negde sam procitao usput, da je procena bila da je krajem 2006te godine u Srbiji bilo oko 600.000 vozila na gas.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by BLABLABLAKad vozite kroz Sloveniju pripremite više novca. Petrol je poskupio Gas sa 8.10.2007 od 0,575€ na 0,62€.
BTW. Ima li igdje plina na auto putu od Graza pema Becu (bas na autoputu)??
Comment
-
-
Spisak pumpi za SLO nije star. U prošlog godini i pol nije se otvotila ni 1 (jedna pumpa u SLO).
To oko Gasa kod nas je tužna priča (tragedija). Srbija je kod gasa milijun godina ispred nas.
PS Ponovo ču pogledati spisak pumpi, i iznjesti komentar ako nije sve na aktualnom stanju.
Comment
-
Comment