Upravo sam napunio do plovka na Kryogas u Novom Beogradu kod Idee. Kod njih jos drzi 51.90din. Kazu da ce vrlo brzo da poskupi na 54.00din/L.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Šta je sad ovo???
Novi Sad: Lukoil, Eurogas - svi po 54!? Nisam stigao da vidim koliko je na pumpama Eko i OMV, ali mi se nešto čini da je isto...
Juče sipao na izlasku iz NS-a prema Rumenci (ne znam kako se zove ta pumpa) i bilo je 51,9...
E, ima da idem na pecanje jednom nedeljno do Vukovara.. Tamo je i dalje 38...
Comment
-
-
Ne mogu da verujem kakva smo banana država!
Stalno brate dižu cene plina,ništa im nije dosta nego samo udri po narodu kada god treba da se krpe rupe u budžetu!
Sve normalne zelje u okruženju daju subvencije za ugradnju pline,cena mu je 40-50% benzina,podržavaju ekologiju i smanjenje potrošnje a jedino naši cigani!Kažu "a nećeš ti nama da ne trpaš u kasu!",pa plati više i za registraciju!Umesto da bude obrnuto,kao što je u normalnim zemljama!Al daleko smo mi...baš daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko!
Comment
-
-
Originally posted by Damjan156,pa plati više i za registraciju!Umesto da bude obrnuto,kao što je u normalnim zemljama!.Produzio sam reg. prosli mesec bas,za 18.400 din(porez+osig.).Da sam imao atest za plin,to bi me kostalo celih =134,00 dinara manje
,kao doprinos ekologiji
.
Do daljnjeg,ostaje nam samo Dorino razmisljenje na temu crkavanja krave,kao uteha.
Nazalost.
Comment
-
Comment