Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BARTONE
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2006
    • 398
    • Bor

Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Istocna Srbija-Bor LukOil 47.5,privatnik do njega Simpec Autogas 46.5,MlinoLup 47.5
    najjeftiniji je privatnik u centru 45.5
    ima li ko informaciju o Molovim pumpama?

Comment

• radebgyu
      CBC Senator
      • 03.02.2009
      • 244
      • Beograd

MOL u NS i BG 47.5
      http://www.mitsubishiclubserbia.com

Comment

• Miha
        CBC Veteran
        • 16.06.2006
        • 150
        • Beograd

Mol, Jagodina, na auto-putu, 48.5.
        ex. Kadett 1.6 SV, 90 ks
        Astra G 1.6 16V 2003g.

Comment

• campi
          CBC Veteran
          • 11.06.2005
          • 169
          • Srbija

Aman ljudi ovde se nikad anista slucajno niej desavalo pa to vazi i za gas tacno je imaju jEDNOG gazdu a imena i "vlasnici" su razliciti i lokacije naravno.....neznam zasto se inace cudite vise pljacki ove vrste....
          Istyo s enasmejem kad avidim da ljudi igraju kladionicu za fudbal i "nadaju se" uista svtar jedan gazda namestaju s emedjunarodne utakmice pa od cega bi placali igracima milionske honorare ali da neodem u OFF topic...na Knez petrolu u Rusnju 45.90

P.S. Bas j elepo biti drzava....milioni rade za nju ) citaj grcaju)

Comment

• danil80
            CBC Član
            • 23.04.2009
            • 51
            • Beograd

Док год Еко Хеленик даје бесплатно прање џипа (које нема нигде за испод 500 дин) за купљених 25л гаса, што се мене тиче, нек оде и до 80 динара, направио сам добру инвестицију. Свако сипање, једно бесплатно прање.

Comment

• madic
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 844
              • Beograd

Jel to na svakoj pumpi?

Comment

• one-man-army
                CBC Početnik
                • 14.07.2009
                • 2
                • Obrenovac

kod mene u Obrenovcu tek sad poskuprlo na 42.77

Comment

• Delija
                  CBC Senator XXL
                  • 29.08.2005
                  • 310
                  • NS
                  • plavi auto

Pranje cetkama (NS) ne bih iskoristio ni da oni meni plate 500 din... :-/
                  Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

Originally posted by danil80
                    Док год Еко Хеленик даје бесплатно прање џипа (које нема нигде за испод 500 дин) за купљених 25л гаса, што се мене тиче, нек оде и до 80 динара, направио сам добру инвестицију. Свако сипање, једно бесплатно прање.
                    Nekad daju pranje, nekad tecnost za sajbnu, nekad neki narodnjacki CD, nekad moze da se bira izmedju ta 3... samo moram da spomenem situaciju, kad daju pranje napravi se red, i da ne bih cekao pitam dal mogu neki drugi put da dodjem, kazu "moze", dodjem posle par dana i onda kazu "ne moze", pa nadjem sefa, pa on nadje svog sefa, pa odjednom "moze" , pa onda svi budu ljuti sto moraju da mi "ucine" pa isfusare pranje...

Ma bolje je uzeti neku jelkicu ili tecnost za sajbnu ...
                    Originally posted by Valent Vudriga
                    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• danil80
                      CBC Član
                      • 23.04.2009
                      • 51
                      • Beograd

Originally posted by deki-ascona
                      Originally posted by danil80
                      Nekad daju pranje, nekad tecnost za sajbnu, nekad neki narodnjacki CD, nekad moze da se bira izmedju ta 3... samo moram da spomenem situaciju, kad daju pranje napravi se red, i da ne bih cekao pitam dal mogu neki drugi put da dodjem, kazu "moze", dodjem posle par dana i onda kazu "ne moze", pa nadjem sefa, pa on nadje svog sefa, pa odjednom "moze" , pa onda svi budu ljuti sto moraju da mi "ucine" pa isfusare pranje...

Ma bolje je uzeti neku jelkicu ili tecnost za sajbnu ...
                      Мени се до сад није никад десио проблем са тим. Вероватно зависи од менаџмента на дотичној пумпи, али то треба пријавити њиховој дирекцији у том случају, верујте ми, реагују муњевито. А што се тиче чекања, за једно прање (од уласка кола у машину до изласка) је потребно 7 минута тачно, тако да увек могу да видим дал ми се исплати да чекам или да дођем други пут. Ево баш јутрос сам опрао кола, а приложио сам рачун од 7. јула ! Никакав проблем! А што се тиче четкања, оно је итекако много "здравије" за кола од ручног прања.. погледајте ону емисију тест драјв где се упоређују методе чишћења кола са оштећењима која оне праве. Ручно је убедљиво најгора солуција! Уосталом, четке су им нове, и мењају се редовно, јер, као што рекох, одмах поред им је главна зграда - преставништво, и радници се тресу кад наиђе неки менаџер

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

mozda bolje da ih otresu

otkad su to chetke najbolje za pranje kola ?

moze i do 8o dinara ? .. ugradjen je gas da bi se dobilo besplatno pranje kola ..
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Delija
                          CBC Senator XXL
                          • 29.08.2005
                          • 310
                          • NS
                          • plavi auto

Originally posted by zoranbg
                          otkad su to chetke najbolje za pranje kola ?
                          To sam cuo prvi, a verovatno i poslednji put
                          Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by zoranbg
                            moze i do 8o dinara ? .. ugradjen je gas da bi se dobilo besplatno pranje kola ..
                            Da,zaboga miloga !?!

Comment

• madic
                              CBC Senator XXL
                              • 07.10.2007
                              • 844
                              • Beograd

Jel to na svakoj EKO pumpi u BG ili samo na nekim?

Comment

• danil80
                                CBC Član
                                • 23.04.2009
                                • 51
                                • Beograd

Да не бих скретао пуно са теме која се тиче цене ауто гаса и квалитета, ево последњег одговора, пошто се мало осећам прозваним :

За неверне Томе који нису знали да је прање четкама у последњих 5 година толико напредовало, јер је РАЗЛИКА између четки које су се правиле пре 10 година и сада, и да је најбезбеднији начин да оперете свог љубимца управо четка, нек погледају емисију Fifth Gear која се тиме бави: http://videos.streetfire.net/video/Fift ... 209808.htm - уживаћете у 45 минута лепих девојака и аутомобила, а видећете и мегатест прања кола под притиском, ручно и под четкама..

За оне који кажу да сам уградио гас због бесплатног прања, извините молим Вас, али ја нигде нисам видео у свету да се прање аута и прање SUV-а наплаћује различито. Џип се доживљава другачије, то је као неки луксуз, јел, па наплаћују више? Па нигде не можеш да нађеш прање испод 500 динара! 25л гаса по магичној цени од 80 дин за литар кошта 2000 дин - 500 дин гратис којима бих иначе платио прање, 1500 динара! Дакле, кад гас буде био 80 дин, мене ће коштати 60 ако користим и услугу прања, што је опет јефтиније од бензина. А по овој цени, мене гас изађе 27,5 динара литар! Логике има итекако!

А највише волим оне што се буне на избог филмова које деле БЕСПЛАТНО! Па људи, ако Вам не одговара, идите на другу пумпу, за исте паре нећете добити ништа!

Прање је бесплатно на оним пумпама где имају WashTec машине, а за пумпу у Тошином Бунару поуздано знам да је најквалитетнија по свим ставкама - и горивима, и услузи и WashTec се сервисира и четке се мењају после одређеног броја прања. Па наравно, кад им је то референтна пумпа, њихово представништво са све босовима им је стално над главом 50м даље..

И за крај, молим Вас, да се вратимо на дискусију о ценама гаса и квалитету истог, а ако неко има нешто да дода на ово моје писаније, нека ми напише приватну поруку.

Поздрав друштво

Comment

Working...
                                X