Pitanje br.2 za Doru ili IvanaT...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stojan
    CBC Član
    • 27.01.2006
    • 73
    • Nova Gorica
    • opel vectra

Pitanje br.2 za Doru ili IvanaT...

Imam problem...vectra 1.8i 2000g. se gasi kad menjam brzine. Jednostavno ako odmah ne ubacim u brzinu, tj. pustim je na leru, ona se gasi. Inace, primetio sam da na plinu (na benzinu toga nema) u pocetku pri shaltanju obrtaji variraju od 500-900 nekoliko puta, sve dok se ne umiri. Ali kasnije pocinje ono vec objasnjeno gasenje. Skoro mi u ovlascenom servisu nesto cistili (koliko se secam - leptir gasa, a mozda i nije to...ko bi ga znao) i bilo je neko vreme OK, ali se sada ponovo pojavilo. Sistem je BRC.

Jos jedna stvar. Ima li sa gore navedenim nekakva veza, to sto mi je izduvna grana(cuje se do motora) pukla ili progorela, pa mozda tu vuce fals vazduh i onda lambda sonda registruje gresku...i tada se sve pokarambasi. Pali se ona narandzasta lampica CHECK ENGINE.

Pozdrav, Stojan

P.S.

Jedan dosta dobar sajt, sa mestima za punjenje autogasa u Evropi, samo Nemci nisu tako azurni sa tim podacima, pa ispada da imamo u SCG par mesta za autogas. Ali je bar tu mapa, pa ako je frka ne moze da nevalja.

vectra 2000.g. 85kw caravan X18XE1 LPG...e-g@s
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Pisano je mnogo puta, skloni usisnu cev koja ide od maske do kućišta filtera.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X