Atest, iskustva sa i bez njega...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Atest, iskustva sa i bez njega...

zanima me da li ste radili atest na kolima i ako niste da li ste imali problema sa milicijom sto se tice toga!
    zasto pitam! pa jednostavno prosle nedelje sam isao za makedoniju i poneo rezervni tocak sa sobom i na granici me pita! sta vam je u kutiji ja reko tocak i pokazao! a zasto je tu, jer mi je u gepeku boca za gas (nisam imao kud) ali na srecu nije pitao imate li atest!

sta se desavalo sa vama?!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • nikolans78
    CBC Senator
    • 16.03.2006
    • 277
    • Vankuver, Kanada

meni se desilo pre nekih 6-7 gonia mislim da me zaustave i traze atest, ja ga tada nisam imao ili je bio negde zagubljen, ne secam se i rekao sam im da ga imam ali nisam znao da treba da ga nosim sa sobom. Oni su mi rekli da to moram da nosim i da me sledeci put nece pustiti. Eto, to je sve.

pozdrav

Comment

• skymobile
      CBC Član
      • 13.08.2005
      • 97
      • Sibir u Srbiji
      • C5 2.0HDi i Ibiza 1.9TDi

Niko mi do sada nije trazio atest, isao sam preko granice, svi su videli bocu, i niko me nije pitao za atest. Bas juce sam bio u CG da registrujem auto i niko me uopste na tehnickom nije pitao nista u vezi plina....
      When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...

Comment

Ugradio sam uredjaj krajem januara i za par nedelja otisao da uradim atest. Izgleda da su na tehnickom postali rigorozniji sto se tice toga. Cuo sam da bez atesta ne mozes da predjes. Ovih dana cu i na tehnicki pa cu vam reci kako je bilo.
        Inace zaustavila me je milicija dok jos nisam imao atest, pitali zasto ga nemam i uz ne puno ubedjivanja pustili dalje. Nisam cak imao kod sebe nikakve papire za uredjaj. Pitanje da li su oni jos nedovoljno sigurni sta je potrebno ili ne zele da ulaze u raspravu, ali ne znam da su ikome pravili neki problem sto nema atest.

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Imam uradjen atest za astru ali ga toplo NE preporucujem drugima da ga vade osim ako imaju viska para(bolje za tu razliku para ugraditi kvalitetniji sistem u boljem servisu),jer apsolutno niko me nije pitao za njega nigde a isao sam i preko grane,a u Yugu ga nemam niti mi pada na pamet da ga vadim(necu da bude jedina ****** koja baca pare ako niko drugi ne radi isto) ili jedna od retkih.Verujte mi auto mi je na kasko osiguran i prosao je normalno tehnicki i niko me nije ni pitao da li imam atest(dzaba sam ga i vadio),a da ne kazem dok ga ne izvadis koja je procedura u Sup-u,tako da je moje misljenje da ga ne vadite(ostavite te pare za bolje stvari.

Comment

• don
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 483
            • Beograd

Izvadio sam atest i ne razmisljam vise o tome,
            a kada ce nekome da padne na pamet da pocne da trazi atest to niko ziv ne zna, ima da stave pandura kod pumpe i to je to
            Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
            Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
            Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• fantastik
              CBC Senator XXL
              • 28.07.2005
              • 417
              • Novi Sad

Originally posted by skymobile
              Niko mi do sada nije trazio atest, isao sam preko granice, svi su videli bocu, i niko me nije pitao za atest. Bas juce sam bio u CG da registrujem auto i niko me uopste na tehnickom nije pitao nista u vezi plina....
              evo jedan off kakva je procedura za produzenje reg. u crnoj gori jel isto kao i kod nas i da li ako imam punomoc mogu sam to da odradim u agenciji bez da cimam vlasnika

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Mozes bez vlasnika uz ovlascenje da produzis Reg. Pazi se agencija po srbiji ima mnogo onih kojima das papire a oni ti zavrse reg. u crnoj gori. Najcesce se samo lupi fals pecat i osiguranje divlje i teraj do prve ozbiljnije provere ili nedaj boze udesa...
                https://t.me/pump_upp

Comment

• fantastik
                  CBC Senator XXL
                  • 28.07.2005
                  • 417
                  • Novi Sad

ok hvala

Comment

• skymobile
                    CBC Član
                    • 13.08.2005
                    • 97
                    • Sibir u Srbiji
                    • C5 2.0HDi i Ibiza 1.9TDi

Ne moze sa ovlascenjem, po pravilu bez vlasnika nikako ne moze, osim ako taj na koga se vodi auto nije u prijateljskim odnosima sa likom koji radi na izdavanju dozvola i produzenju registracije pa ga telefonom cimne i ovaj to uradi inace ne moze.
                    Situacija je bila sledeca, ja povezao auto, ovi u agenciji sve odradili, dok sam ja pio kafu u obliznjem kaficu, povezao auto na tehnicki, cca 5 min na tehnickom(samo trapovi, kocnice i broj sasije i motora su gledali) a na dizelasima rade i kontrolu izduvnih gasova. Odatle ja ponovo na kaficu dok sam cekao vlasnika(inace mog prijatelja) i kad smo se ispricali posli u SUP i tamo je on LICNO morao da podigne saobracajnu jer ovom momku iz agencije nisu dali bez vlasnika.
                    eto to ti je to.
                    P.S. a gde ti je registrovan auto, u kom gradu?
                    When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...

Comment

• fantastik
                      CBC Senator XXL
                      • 28.07.2005
                      • 417
                      • Novi Sad

na cetinju, pa i malo mi je bilo cudno da moze bez vlasnika, posto i vlasnik agencija koja mi je radila preregistraciju nije mogao bez vlasnika da podigne table i saobracajnu

Comment

Working...
                      X