Za Doru:Ja juce zvao...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • burca
    CBC Član
    • 22.12.2005
    • 90
    • Beograd

Za Doru:Ja juce zvao...

Ja sam vas juce zvao,onako sav u frci zbog predpalenja.....

1.Majstor sa strobom mi rece da kod skode moze da se podesi palenje za po 5(dal stepeni,ne razumem se).Bilo je namesteno na 10 i nikakav boljitak na plinu nisam osetio.Sad me zanima na koliko treba da bude palenje da bi mi oba energenta(plin i benz.) radili kolko-tolko besprekorno?
    Vratio sam ne 5 da se ne zezam...

2.Imam problem u 1,mnogo je trom,e sad me zanima da li to moze da se pripise manjoj energetskoj vrednosti plina a time i vecoj tromosti ili ima jos nesto.Na benzinu bas "vuce".

Slike ugradnje
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Paljenje uvek može da se namesti za jedan stepen, ako nema crte koja majstoru kaže da je to jedan stepen, onda se opali crta kredom ili se promeni majstor.
    Znam da svima udje zmija u džep (onaj gde su pare za benzin) kad se ugradi gas pa je onda benzin neka eterična tekućina koje se sećamo kao kroz maglu ali auto ipak treba da ide i na to smrdljivo i odvratno gorivo pa ja iz tih razloga ne diram paljenje.
    U svakom slučaju već je puno puta pisano da ide od 2 do 6 stepeni na ranije ali onda mora benzin da bude dobar ili da se malo promeni stil vožnje.

Jednom zauvek, onaj karburator koji ide primetno slabije u prve tri brzine a kod nas je ugradjeno, biće momentalno pojeden od strane ovlašćenih lica ovog servisa.
    Ono što može da bude je dilema da li se nešto primeti ili ne i da oko toga raspravljamo. Da se primeti ne može i tačka. Sve ostalo ili nije ispravan motor ili nije dobro ugradjeno.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Duke
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2006
      • 753
      • Urbs Naissus

Originally posted by Dora
      Znam da svima udje zmija u džep (onaj gde su pare za benzin) kad se ugradi gas pa je onda benzin neka eterična tekućina koje se sećamo kao kroz maglu ali auto ipak treba da ide i na to smrdljivo i odvratno gorivo pa ja iz tih razloga ne diram paljenje.
      "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

Working...
      X