Procitao sam danas da AC Rasic iz BG-a i Dora iz NS-a ugradjuju Lovato ali na moje prijatno iznenadjenje,i Landirenzo.Molio bih potvrdu ako moze i iz prve ruke,ove informacije a ujedno i neka napise svako ko zna,koj servisi ugradjuju trenutno,koje uredjaje,ali samo provereno i tacno.Hvala unapred.
Serviseri
Collapse
X
-
Lovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
-
-
Originally posted by vegaDTgas? Poljsko nesto? Valja li, cena?
Na sajtu im nema jezika koji ja razumemKako nemju na engleskom nista...
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
zasto se radi! pa jednostavno! svaki novi uredjaj koji izadje malo je napredniji od predhodnog ili konkuretskog! tako da je tesko diskutovati koji je bolji!!!! a ko je rekao da lovato ne valja! lovatov sekvent ima par godina kako se napravio i koristi dok su se drugi ucili na njihovim greskama! e sada ce lovato izbaciti noviji i tako u krug!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanOriginally posted by DoraLovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
Ne odgovaram na pitanja koji je bolji. Treba da prodje 2 godine da bi odgovorio na to pitanje.
Comment
-
-
landi renzo vise neradimo otkako prave ovaj novi tip isparivaca jer je vise nego jeftin
Da li pod time mislis da je stvarno mnogo jeftin i nekvalitetan ili je preskup?
Malo off:Gde da nadjem filter za gas za Landirenzo.Ako neko ima i moze da mi posalje neka javi na PM.Hvala unapred.
P.S.
Zar niko vise ne zna nijedan servis za ugradnju?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by SrdjanOriginally posted by DoraLovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
Ne odgovaram na pitanja koji je bolji. Treba da prodje 2 godine da bi odgovorio na to pitanje.
Mome kolegi su ugradili Dt gas u Omegu sa toro bocom za 1.167?, 280.000 SIT u Ljubljani. Ja sam ga preporučio i dobio je za naše krajeve dobru cijenu.
Comment
-
-
Nadam se da shvataš da je ono bila šala, i ja bih voleo da radim za one cene ali nije takva situacija
Comment
-
Comment