Procitao sam danas da AC Rasic iz BG-a i Dora iz NS-a ugradjuju Lovato ali na moje prijatno iznenadjenje,i Landirenzo.Molio bih potvrdu ako moze i iz prve ruke,ove informacije a ujedno i neka napise svako ko zna,koj servisi ugradjuju trenutno,koje uredjaje,ali samo provereno i tacno.Hvala unapred.
Serviseri
Collapse
X
-
Lovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
-
-
ima ima .... http://dtgas-system.com.pl/indexenglish.htmlOriginally posted by vegaDTgas? Poljsko nesto? Valja li, cena?
Na sajtu im nema jezika koji ja razumem
Kako nemju na engleskom nista...
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
zasto se radi! pa jednostavno! svaki novi uredjaj koji izadje malo je napredniji od predhodnog ili konkuretskog! tako da je tesko diskutovati koji je bolji!!!! a ko je rekao da lovato ne valja! lovatov sekvent ima par godina kako se napravio i koristi dok su se drugi ucili na njihovim greskama! e sada ce lovato izbaciti noviji i tako u krug!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Udaramo utuk Slovencima, Rade Lovato za 1550 a mi za 1000 oni nadju DT gas kao jeftiniji pa spuste na 1400 a mi uradimo za 950Originally posted by SrdjanA zasto se to radi... Lovato ne valja ili nesto drugo? Koji ti se od ovih sistema najbolje pokazao?Originally posted by DoraLovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
Ne odgovaram na pitanja koji je bolji. Treba da prodje 2 godine da bi odgovorio na to pitanje.
Comment
-
-
landi renzo vise neradimo otkako prave ovaj novi tip isparivaca jer je vise nego jeftin
Da li pod time mislis da je stvarno mnogo jeftin i nekvalitetan ili je preskup?
Malo off:Gde da nadjem filter za gas za Landirenzo.Ako neko ima i moze da mi posalje neka javi na PM.Hvala unapred.
P.S.
Zar niko vise ne zna nijedan servis za ugradnju?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Pozdravljen Doro.Originally posted by DoraUdaramo utuk Slovencima, Rade Lovato za 1550 a mi za 1000 oni nadju DT gas kao jeftiniji pa spuste na 1400 a mi uradimo za 950Originally posted by SrdjanA zasto se to radi... Lovato ne valja ili nesto drugo? Koji ti se od ovih sistema najbolje pokazao?Originally posted by DoraLovato
E@gas sekvent
DTgas sekvent
priprema se LandiRenzo
Ne odgovaram na pitanja koji je bolji. Treba da prodje 2 godine da bi odgovorio na to pitanje.
Mome kolegi su ugradili Dt gas u Omegu sa toro bocom za 1.167?, 280.000 SIT u Ljubljani. Ja sam ga preporučio i dobio je za naše krajeve dobru cijenu.
Comment
-
-
Nadam se da shvataš da je ono bila šala, i ja bih voleo da radim za one cene ali nije takva situacija
Comment
-

Comment