Granica i atest

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gewra
    CBC Član
    • 06.07.2005
    • 34

Granica i atest

Procitao sam u novinama da se na granici oduzima hrana koja se nosi iz Srbije, pa u tom slucaju carinik ce sigurno videti plin (tj. bocu) pa me interesuje da li je neko imao problema ove godine na granici sa Crnom Gorom ili generalno u Crnoj Gori zbog toga sto nije imao atest.

Pozdrav, Ivan!
  • Alt F4
    CBC Početnik
    • 17.07.2006
    • 1

Re: Granica i atest

hej, ja u petak idem na tu stranu i zanima me ista stvar - nemam atest, jel neko prelazio crnogorsku granicu u poslednjih mesec dana?

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Nece te niko pitati nizasta... Ja sam isao preko Bosne, tacnije R. Srpske i federacije BiH i niko me nista nije pitao... Izvadio sam i dozvolu za upravljanje tudjim motornim vozilom jer se auto ne vodi na mene i to mi niko nije trazio... Dakle samo picite...
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Heinz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 1027
        • Beograd, Voždovac
        • Avensis 2.0 D4D

Ja sam za 1. maj išao u ex-bratsku republiku, i na granici kod Brodareva se predaju sva dokumenta, odnosno saobraćajna i vozačka dozvola, kao i lične karte putnika. Posle nekog evidentiranje sve se uredno vraća. E sad, to je bilo pre referenduma, a sada kada je sezona možda je drugačije. Naravno, niko ništa nije gledao ni preturao po torbama, nije bilo otvaranja gepeka i sl.
        Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• marek
          CBC Senator
          • 16.09.2005
          • 243
          • Beograd

Bio sam u CG kroz Bosnu prelaz Scepan Polje ne traze nista osim LK, eventualno saobracajnu Bosanci jos traze zeleni karton atest niko nije trazio.

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

Kažu da je od Šćepan Polja put ka CG katrastrofa. Istina ili trač?
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• marek
              CBC Senator
              • 16.09.2005
              • 243
              • Beograd

Evo ovako ja nisam isao dalje od Scepan Polja - kroz Bosnu od mesta Brod do Scepan Polja ima nekih 15-ak km uskog asfaltnog puta i oko 6-7km puta sa rupama, inace od Scepan Polja do NK ima oko 100km a moj drug sa golfom IV putuje skoro 2h.

Comment

• zec
                CBC Senator XXL
                • 05.01.2005
                • 450
                • bgd

Isao sam onim putem preko zlatibora i vratio se tuda. Nisu mi nikakav dokument trazili. Otvorio sam gepek jednom sluzbeniku pa se videla boca i niko nista...
                "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• chiki
                  CBC Veteran
                  • 19.04.2006
                  • 158
                  • Beograd

Originally posted by gewra
                  Procitao sam u novinama da se na granici oduzima hrana koja se nosi iz Srbije, pa u tom slucaju carinik ce sigurno videti plin (tj. bocu) pa me interesuje da li je neko imao problema ove godine na granici sa Crnom Gorom ili generalno u Crnoj Gori zbog toga sto nije imao atest.

Pozdrav, Ivan!
                  Isao sam pre dve nedelje u Crnu Goru preko Zlatibora a vracao sam se preko R. Srpske. Niko me nista nije pitao cak na ulasku u CG su mi samo mahnuli da prodjem. Inace, gasna pumpa kod Prijepolja nije radila pa sam sipao na poslednjoj pre Zlatibora. Posle toga u Podgorici (Roksped) i opet u Igalu (prema Njivicama).

Cuo sam da su u Hrvatskoj postali rigorozni. Isao sam oko prvog maja i niko me nista nije pitao i to verovatno zato sto mi je deo za povezivanje creva skroz sakriven. Mog tecu su iscimali zestoko na prelazu u Kozarskoj Dubici izmedju BiH i Cro (ima BiH table) i na kraju je izvadio atest.

Planirao sam u Zapadnu Evropu pa me zanima da li je dovoljan nas atest za pitovanje ili se mora nesto prevoditi i slicno?

Pozdrav!
                  Chiki
                  AR 159 1.8 TBI
                  C3 1.4i GNV

Comment

• fiat128s
                    CBC Član
                    • 02.03.2009
                    • 15
                    • BGD

Ma jok niko te ne dira bre pa svi su oni ladovine,a ne ko ove nase grebatorske lopine,samo gledaju da ti skinu odmah kozu s ledja ako vozis auto,odmah misle da si milioner.
                    Idi slobodno nece te oni dirati ja cak nisam ni video kako izgleda njihova policija a kamoli da te gnjave za tako sto.

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Prijatelju, hajde pogledaj kada je napisan post pre tvog u ovoj temi...
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                      X