U Republici Srpskoj uveli dodatnu taksu na autogas ! ! !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Znam ja dobro kako i zbog cega se TNG zove kako se zove, ali u RS je naftni lobi, u smislu prodavaca klasicnih derivata znaci dizela i benzina, vrlo jak, a njima apsolutno ne odgovara da im duplo jeftinije gorivo otkida sve veci i veci deo prodaje benzina. Na stranu to sto na TNG-u apsolutno ne moze da se krade sipanjem vode i proturanjem muda za bubrege sto se na benzinu masovno radi.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Ma i sama JP Putevi RS i FBiH su vidjela priliku da lako "omaste brke", pa da je iskoriste...

@206 Sta bismo jos mogli uraditi da pokusamo kretene iz Vlada dozvati pameti ? Osim ocjene ustavnosti koju pokrenuste ?

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Osim medijske halabuke, kakvog protestnog skupa, nista.

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Ma ja sam za proteste uvijek... A oko halabuke cemo se cuti uskoro...

Comment

• sandi
            CBC Član
            • 23.05.2006
            • 26
            • Novi Grad, RS Bosna i Hercegovina

Jasna je namjera, a to je da u cijenu plina nije urgadjena cestarina kao sto je u cijeni benzina. Samo me zanima koji je to strucnjak izracunao da ja, bas ja, treba da platim 250KM. Sto fino ne ugrade u cijenu plina dodatak za odrzavanje cesta i rjesen problem. To je prva nelogicnost. Druga je ta da ja putarinu placam UNAPRIJED. Znaci, ja placam nesto sto jos nisam potrosio. Glupost. Inace gledao sam juce cijene plina u Evropi i one se krecu od 0.40 do 0.60 Eura.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Ja to govorim odavno, ako se sekiraju za putarinu uneli bi to u cenu plina, ovako je jasna namera da se stvori negativnost prema gasu što odgovara jedino naftnom lobiju. 206 je potpuno u pravu.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• campi
                CBC Veteran
                • 11.06.2005
                • 169
                • Srbija

Rezime .....

Dakle Balkan je NJIHOVA kolonija pa i u RS i u Srbiji ljudi koji su na vlasti su samo njihovi exponenti a po definiciji svaka kolonija sluzi da bi se crpela ...zato narode placaj racune,taxe i ostalo ......to cek ai nas u Srbiji 100% za taxu n aplin ...eto bas prijatelj (taxista) ubacio plin u mercedes 124 obradovao se i kuka u isto vreme jer ima odlican auto koji c emoci voziti jos 2 -3 god. posl ece ih terati da iskljucivo imaju Euro4 motore.....drugim recima spremiti 9000evra pa navise i plus drzavi dazbina na nova kola.....hmmmmm sto je lepo biti drzava...gejaci rade a neko trosi .....

Comment

• Goranp
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2006
                  • 436
                  • Banja Luka

Ja iskreno vjerujem da će promijeniti zakon. Ne vjerujem da će ga ukinuti,ali definitivno će da ga mjenjaju
                  Banjaluka Blog
                  http://gradbanjaluka.blogspot.com
                  Tattoo Picture
                  http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Moonart
                    CBC Član
                    • 21.01.2006
                    • 36
                    • Bar

http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=34864

Evo u Federaciji kazu sto smo mi gori od RS

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

off (nadovezivanje na informaciju koju sam nedavno preneo)
                      Inace, u Australiji je vrlo brzo od ideje Premijer Dzon Hauard dao parlamentu na usvajanje zakon po kome ce drzava pri kupovini kola kupce da dofinansira da bi uzeli isti auto, ali sa vec ugradjenim gasom! a ko hoce da ugradi u polovan auto, ucestvuje u investiciji 50%!!!
                      kraj off-a
                      .

Comment

• mirko
                        CBC Senator
                        • 18.05.2006
                        • 202
                        • Prokuplje

Kad smo već kod tog naftnog lobija

pa ljudi mi živimo u 21 veku. tehnologija je sigurno napredovala dotle da postoji nešto što se može upotrebiti kao pokretač motora a pritom je mnogo jeftinije i može se naći bilo gde u prirodi.

nekome jednostavno to ne odgovara i sprečava takve stvari dok sa druge strane promovišu nešto za šta znaju da nema šanse(solarna energija, elektro pogon...)
                        A šta je sa vodonikom, nuklearnim podmornicama i da ne lupetam dalje
                        'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Pa onda ne lupetaj dalje, lepo si rekao

Sta mislis da je glavni razlog zasto se nijedna od tih tehnologija ne razvija takvim tempom da moze da posluzi kao ravnopravna alternativa nafti?

Pa upravo zbog naftnog lobija...

Comment

• mirko
                            CBC Senator
                            • 18.05.2006
                            • 202
                            • Prokuplje

Pa i ja se trudim da to objasnim nekako

Drago mi je da se razumemo

Pa njima ne odgovara ni prodaja bicikala, zamislite kada bi svaki kinez umesto bajsa vozio auto
                            haos
                            'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• alexa05
                              CBC Senator XXL
                              • 23.07.2006
                              • 1769
                              • Smederevo
                              • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ovih dana sve više se u Smederevu šuška o sličnoj cifri kao u RS-u za nas vozače na plin. Znači ni ovi srbi sa ove strane Drine, a ni oni sa one nisu extra pametni! Jedna stvar me samo interesuje, da li ćemo ako pokušaju da nam proguraju tih 120 i nešto eura kroz registraciju proći kao u Borinoj pesmi "...jedi šta ti se servira, o kako je lepo biti glup..." ili ćemo se nekako organizovati kao i ovi vozači sa CG tablicama i probati da se izborimo za nešto pametno, što je i samo dokazano kao takvo u Evropi, ili ćemo pristati na još jedan od njihovih glupavih zakona koji veze nemaju sa zdravim mozgom ali zbog kojih smo "BLIŽE I BLIŽE EUROPI (jes' al u k..cu mesecu)"!? Verujem da bi nas u takvoj sličnoj akciji bilo čak i više nego vozača sa CG tablicama.
                              POZDRAV SVIM AUTOGASDŽIJAMA ŠIROM SRBIJE A I DALJE!!!
                              P.S. Doro izvini zbog "deranja" ali morao sam, stvarno sam iznerviran.
                              EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Izbor je ili to ili fiksno oporezivanje TNG-a po litru...pa sad, kako kome se sta vise isplati...

Isti propis od pre par dana i u Federaciji BIH.

Comment

Working...
                                X