Madjarska, Budimpesta, atest, pumpe za TNG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chiki
    CBC Veteran
    • 19.04.2006
    • 158
    • Beograd

Madjarska, Budimpesta, atest, pumpe za TNG?

Isao sam na search ali nisam nasao odvore na ova pitanja pa ako neko zna...
    Planiram u subotu do budampestanskog aerodroma a nemam atest.
    Imam jos vremena da ga izvadim- nego cu onda i produziti registraciju pa moram i zeleni karton vaditi. Ovako bi se provukao do septembra
    Kakvi su Madjari po pitanju toga?
    Kakva je mreza pumpi za TNG u na putu do Budimpeste?

Pozdrav i hvala!!!

Chiki
    AR 159 1.8 TBI
    C3 1.4i GNV
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Ne znam iz prve ruke, nisam isao na tu stranu, ali ne bi trebalo da te madjari ista i pitaju za to... Da za svaki slucaj poneses papire od komponenti, na kojima se vide ser. brojevi, i da zadovoljavaju standard ISO xx.xxx ???

Valjda ce ti se i neko sa licnim iskustvom javiti...

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Mene nisu nikad pitali za bocu/uredjaj/atest. Prelazio na granicnom prelazu Horgosu-Roszke. Po meni, o atestu (eventualnom nemanju istog) treba da vode racuna drzavni organi drzave u kojoj je vozilo registrovano, a ne neke druge drzave. Zeleni karton obavezno gledaju madjarski granicni policajci.

Pumpi za gas imas na starom putu koji je isao od granice preko Segedina do Keckemeta, ali je sad od nase granice do Budimpeste skroz novoizgradjeni autoput, i ne secam se da sam video da toce gas na samom autoputu (sto ne znaci da mi nije promaklo).

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Na oko 50km juzno od Budimpeste na samom putu 75 imas simetricne dve OMV sa gasom i NI JEDNU vise sa gasom (od ogromnog broja pumpi) do 5-10km ispred austrijske granice i to opet OMV i opet simetricne (u oba smera). Oko Segedina ima na starom delu autoputa a posto je sada cujem spojeno sve novo ne znam. Obicaj je da se zadnja pumpa do granice ostavi kao GLAVNA tj. "poslednja sansa". Po toj logici trazi je kad predjes granicu odmah. Imas u Subotici takodje (pitaj gde je bolnica) posle ces videti i sam (prva ulica desno od bolnice i prati znake do pumpe). U Subotici ima najmanje tri pumpe sto ja znam da postoje sto znaci da mozda ima i vise. Pazi za one na autoputu kod Budimpeste jer je dosta diskretno obelezeno da ima gasa da ih ne prodjes. Ako ides na aerodrom to ti je idealno mesto za tankanje jer se za aerodrom silazi isto juzno od Budimpeste (izmedju pumpi i same Budimpeste). Ne znam koji ti je radijus sa bocom ali uglavnom ces imati gasa jer ne ides daleko.

Comment

zanimljiv sajt

na ovom sajtu mozete proveriti za celu evropu gde se toci gas
          mada neke informacije nisu updateovane, narocito sa srbiju

Comment

• BgBoy
            CBC Član
            • 14.09.2008
            • 26
            • Beograd

Re: Madjarska, Budimpesta, atest, pumpe za TNG?

Agip pumpa u blizini aerodroma, put br. 4 ima plin. Pored pumpe je i MC Donalds.

Comment

• pbenka
              CBC Član
              • 04.01.2009
              • 22
              • Bački Petrovac
              • Hyundai i30 CW

Nekoliko puta sam išao do Budimpešte, nikad nisu ništa tražili u vezi gasa, mada imam atest pa se nisam ni sekirao. Gas sam uzimao na Paliću (kad se siđe sa autoputa, drugi izlaz sa "autoputa" pa jedno 2 km prema subotici sa desne strane) pa je obično bilo dosta do tamo i nazad, i u povretku sam na istom mestu uzimao gas. Na autoputu kroz Mađarsku nisam video pumpu za gas, moraću da obratim pažnju na onu ispred Budimpešte kad budem ponovo išao.

Comment

• agw
                CBC Veteran
                • 20.04.2008
                • 125
                • Novi Sad

Originally posted by pbenka
                Na autoputu kroz Mađarsku nisam video pumpu za gas, moraću da obratim pažnju na onu ispred Budimpešte kad budem ponovo išao.
                Ima puno pumpi ali se nalaze na starom putu za Pestu u selima, a ima i u Keckemetu

Comment

Working...
                X