Nestasica auto gasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Nije to toliki problem, nego mi nije nikako jasno kako uvek mene zakaci neko poskupljenje i promasim cenu za 5 minuta.

Pre par godina bio u KG na nekoj svadbi i treba da skocim do Petrovca na moru po neke devojke, ali me one zamole da ipak odem prvo do NS po jos jednu... i taj dan sipam u KG oko 2 sata plin po 21 dinar odem do NS i posto odmah krecem za Petrovac uzmem da dospem gorivo kad ono 25, poskupelo je pre BUKVALNO 5 minuta na smeni. Usput sam pratio cene svi su taj dan u 4/5/6 popodne podigli cenu i to je blizu granice islo i do 26,5. Sto nisu cekali sutra, nije bilo ni tako malo poskupljenje.

Ili drugi klasican slucaj je pre podne, kad se ja natezem ocu/necu/sad cu i dok ja odem bude i smena i nova cena... milion puta se desilo.

Da poskupe dan kasnije ne bi mi tesko palo, posto cu to saznati tek za 10 dana kad opet dodjem, lakse mi je kad cujem poskupelo prosle nedelje, nego kad mi kazu pre 5 minuta...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• npetar
      CBC Član
      • 21.08.2006
      • 98
      • Beograd

Od danas je najavljeno pojeftinjenje od 0,80 din za naftu i naftne derivate. Da li je pojeftinio i tng? Prenesite informacije iz raznih krajeva...
      Poz!
      Dacia Logan 1.5dci, Opel Corsa A 1.2...Korsidzon ide kao zmaj

Comment

• Moonart
        CBC Član
        • 21.01.2006
        • 36
        • Bar

Zadnja informacija, u Baru i Budvi ga nema, a pumpadzija kaze da ga nema nidje u Crnoj Gori

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

Cena gasa za razliku od benzina i nafte ne skace svaki dan ali zato kad poskupi ode na gore za bar 5 din.

Comment

• GaD
            CBC Član
            • 15.08.2005
            • 74
            • Podgorica

Originally posted by Moonart
            Zadnja informacija, u Baru i Budvi ga nema, a pumpadzija kaze da ga nema nidje u Crnoj Gori
            Ja sam juce sipao u Podgorici na Ropsked pumpi. Naravno 0.60 centi

Comment

• Moonart
              CBC Član
              • 21.01.2006
              • 36
              • Bar

Sad sam sipao u Golubovcima na Fab Live pumpi, ima ga, a i u Baru ga je juce bilo.

Comment

na roksped i energogas auto ide odlicno! nema stucanja seckanja cimanja... sve ko podmazano

Comment

• Moonart
                  CBC Član
                  • 21.01.2006
                  • 36
                  • Bar

Originally posted by xtraya
                  na roksped i energogas auto ide odlicno! nema stucanja seckanja cimanja... sve ko podmazano
                  Moja iskustva sa Rokšpedom su loša, pa ne sipam tamo par godina. Možda se nešto promijenilo... Energogas varira sa kvalitetom, nekad je odličan, a nekad na 5.000 ob/min motor mrsi i nikud dalje. To obično prati i veća potrošnja

Comment

• GaD
                    CBC Član
                    • 15.08.2005
                    • 74
                    • Podgorica

Roksped ima GAS zadnjih max godinu dana. Inace zadnjih puta sam tamo sipao i auto mi ide bolje nego inace a sipao sam kod Alimunijskog kombinata mislim da je to energo-gas.

Comment

• Moonart
                      CBC Član
                      • 21.01.2006
                      • 36
                      • Bar

Rokšped ima gas od samog otvaranja pumpe na Starom Aerodromu prije, najmanje dvije godine, u Kolašinu ima od prošle godine i na Jazu od otvaranja, isto prošle godine.

Comment

• Boki Ar
                        CBC Senator XXL
                        • 11.11.2004
                        • 2827
                        • Aranđelovac
                        • Vektra

Ima plina u Igalu na "Eko" ili kako-li-se-zove pumpa...
                        Ko ide zaliv, valjaće mu...

Comment

• mirko
                          CBC Senator
                          • 18.05.2006
                          • 202
                          • Prokuplje

Ja jutros bio do Niša nema ga na OMV ali ga ima kod komšija na 100 metara dalje ka novom selu.
                          A nije ga bilo ni u Prokuplju na jednoj pumpi a na drugoj je bio red ko za zejtin pa sam se malo provozao na benzinu čisto da se podsetim starih dobrih problema i vremena
                          'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

Working...
                          X