Gde u Nisu mogu kvalitetno da ugradim plin u auto?
Uradnja auto gasa u Nisu
Collapse
X
-
Ako je karburatorski model, onda mozes skoro bilo gde, tu nema sta da se pogresi, samo oprema treba da bude dobra...za bilo sta komplikovanije ja nemam poverenja u niske majstore....zato sam i ugradio plin u BG-u, jeste skuplje, al verovatno glava ne boli (mada me sad bas boli, al iz nekih drugih razloga)
-
-
Siki vazi za najboljeg, ugradjuje cak i sekvencijalni....mada kakva mu je konkurencija, nije mu ni tesko.....a taj Ljubisa, jedino ako je u medjuvremenu nesto naucio, inace kad sam ja pricao s njim prosle godine..pobegao sam glavom bez obzira.....ma za Z101 mislim da stvarno nece niko da za**** stvar, jer ako za****, stvarno je majstor...ali ako treba da preporucim nekog, ajde neka bude to Siki menta, sigurno nece na stojadinu da napravi stetu od 200 evra
Comment
-
-
A ja se posle bunim na Adu, onog bezopasnog i slične što preporučuju
Bar niko nije rekao "ugradjuje čak i sekvencijalni" mislim ....
Sekvencijalni zna da ugradi i baba kuranaVenturi je već nešto drugo
Comment
-
-
Ja ne znam sta sam lose rekao, ali sam hteo slikovito da predstavim da se taj majstor verovatno malo vise razume od ostalih
Comment
-
-
Nema ljutiš, nije ništa pežorativno...
Samo ti je "reklama" malo loše sročena. Dovoljno je da kažeš da je dobar po tvom mišljenju.
Ono "čak i sekvencijalni" deluje kao čudo, zna vradžbine i slično....
Podrazuemva se da servis za LPG zna da ugradi sekvencijalni a kakvo nam je tržište mora da zna par komada proizvodjača sekvencijalnih da ugradi..
Comment
-
-
Xa,xa, Doro... Kad sam ja ono ugradjiv'o (tek malo vise od godine dana je proslo) zamalo da se pobijem sa nishkim majstorima kada sam im pominjao Loveco... "kakav kompjuter, pa nije ti ovo elektronski fakultet..., jel' oces plin il' neces?...". Jednom taksisti ugradili na turbo Kromu uredjaj od 300 evra...
Dodushe, vidim da su avanzovali u medjuvremenu..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
OK, samo sam mislio da i mi obicni smrtnici mozemo ponekad da budemo ironicni
Comment
-
-
Normalnosamo i mi besmrtnici ponekad propustimo fintu pa legnemo na rudu
Comment
-
-
Nisam siguran da li dobro ponavljam naziv, u pitanju je "Lantereco" poluautomatski uredjaj za plin (sa bocom od 33L) koji komplet ugradjen i sa atestom kosta oko 24000 din. Treba mi za Z128, a sve se zavrsava u servisu Zastave za 1 dan.
Cena je veca 30-40E od cene koja je inace u opticaju za Z128.
Interesuje me kakva su iskustva sa ovim uradjejem za plin i da li je neko to radio u Zastavinom servisu. Preporuka?
Comment
-
-
Mislim da ti je dosta kvalitetniji lovato uredjaj,cena ti se kod nas na juznoj pruzi krece oko 220e sa bocom.Platices jos oko3500-4000 za atest,mislim da je najjeftiniji na pijaci automobila,termin utorak ili petak.Ako ti se bas zuri idi na masinski i to ti sve izadje na nekih 22-23000 dinara,i imas jos 1000 za pivo .
Comment
-
Comment