Nigde ne nadjoh temu od prosle godine u kojoj se pricalo o tome da li ce i ko biti na sajmu pa da pitam:Hoce li neko od servisera biti na sajmu kao izlagac sa sve uredjajima i tanobilima?Premestite temu ako nije za ovo mesto
Sajam 2007?
Collapse
X
-
Pa redovna je pojava da se dva servisa nadju jedan stand do drugog (pod zastavama firmi lanidi renco i BRC-a), ali oni koji ovde borave znaju adrese gde da se pojave ako im treba bilo sta u vezi TNG.
Dora i IvanTKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
-
-
Comment
-
-
Sutra, mada je Sajam vec danas otvoren to je samo za novinarske ekipe i pojedine "izabrane", kao i sklapanje prvih kupoprodajnih ugovora, uglavnom onih najskupljih izlozhenih automobila... Njihovi kupci ne vole bash da budu vidjeni sa ostalim "smrtnicima"Traje do 01/04.
Shto pitash, da ne planirash da se iznenada spustish ovamo mozhda?
Obzirom na to SHTA ti vozish a KUDA sve ja treba da vozim, pre cesh ti da stignesh iz Swe nego ja iz KM
Comment
-
-
Comment
-
-
ovaj bmw je izlozen ispred onog satora gde standove imaju firme koje se bave auto gasom.
elem u pitanju je bmw 745i koji je prebacen na gas brc.
tu sam pricao sa izvesnim Mishelom koji je valjda zastupnnik brc za srbiju viji je uredjaj ugradjen u ovaj bmw 7 i on mi kaze: ovo nije obican gasni uredjaj ovo je gas-tuning uredjaj specijalno razvijen sa bmw-om koji ne gubi snagu nego cak sta vise povecava snagu automobila sa fabrickih 340 ks na citavih 400ks.
onda ja kao pitam pa jer to samo softverska promena ili ima i hardware da se menja i on mi kaze da se cak i cip ne nego da ceo posao radi komp koji kontrolise gasni uredjaj....
cudjenju nikad kraja...........ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
Comment