Sajam 2007?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Sto? .. ti ces mu zabranis da prica?

pa i najeminentnije kozmeticke kuce prodaju kreme na TV u udarnim terminima .. ikazu da ter kreme podmladjuju kozu za 20 god( mozda zato sto im maneknke imaju po 15 god )

mozda to jest tako (za BRC ) mozda nije .. to test utvrdjuje .. mada kod nas niko neshtiti potrosaca pa su se svi prodavci pomalo u reklamama "opustili" .
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Tako je to kad nemate "firmu" za zastitu kupaca.
      Moze svako svasta da prica sve dok to nije komercijalna laz.
      Primeticete da gledanje u zvezde ili tarot i reklamiranje nije isto.
      Imam utisak da je to sve kontraproduktivno i za ostale jer se stice utisak da SVI lazu. Vazi u potpunosti za sve, od politike do.....
      Nekako sam misljenja da se suzivot ipak zasniva na poverenju i to u svakom smislu. To je jedini i siguran recept za nesto pozitivno i "bolje".

Comment

• Timothy Leary
        CBC Senator XXL
        • 23.04.2006
        • 439
        • Beograd

Kao prvo on nije nikakv zastupnik za Srbiju, vec samo jedan od ugradjivaca koji cini mi se vise i nema svoj servis....Brc ima 2 "zvanicna" (upravo se prepucavaju ko je zvanicniji ) uvoznika a BMW je vlasnistvo jednog od doticnih...Niko njemu ne moze da zabrani da prica, ali bi onaj koji ga je postavio tamo trebao da se zapita da li prikazuje njegovu firmu u pravom svetlu....

Comment

Working...
        X